Jump to content
itgregory

KES10 uninstall issue

Recommended Posts

Hi guys,

 

I have issue with KES 10 removal. For some reason KES 10 installation didn't went well and the product is not installed correctly. I'm trying to re-install it but I have a fatal error every time. tried to Uninstall it from Add//Remove programs with no success. can't find logs anywhere and the error message FATAL ERROR is not really helpful.

 

Do you guys know manual procedure (registry cleanup) to remove this product? KavRemover can't uninstall it.

 

Client OS: Windows XP

Share this post


Link to post

[217711]

 

Hi,

 

Please try to remove the following registry entries:

 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{8F023021-A7EB-45D3-9269-D65264C81729}]

 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\Features\120320F8BE7A3D5429966D25468C7192]

 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\Products\120320F8BE7A3D5429966D25468C7192]

 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\Products\120320F8BE7A3D5429966D25468C7192\SourceList]

 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\Products\120320F8BE7A3D5429966D25468C7192\SourceList\Media]

 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\Products\120320F8BE7A3D5429966D25468C7192\SourceList\Net]

 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\UpgradeCodes\606B37C08D71CFE48ABFC9733F4520EB]

 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\120320F8BE7A3D5429966D25468C7192]

 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\120320F8BE7A3D5429966D25468C7192\Features]

 

and see whether it improves the situation.

 

If it does not help please provide us the following information:

 

1. Explain in detail how the installation was done, anything about previous versions of the product and how they were removed/upgraded.

2. Registry export

 

Share this post


Link to post

Thanks Evgeny,

 

I've reinstall OS. This was fresh install of Windows and kaspersky was installed as first application. Anyway everything is fine now.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.