Jump to content
  • Announcements

    • Rodion Nagornov

      Долгое сохранение сообщений || Delays while posting (click here to read the full text RU/EN)   09/20/2017

      Due to some technical reasons visual delays are possible while message sending. Actually your message is published immediately - just interface works long. In such case, please, do not re-send your message immediately! Press F5 to reload the page and check if your message/topic is published. || По техническим причинам возможно визуально долгое отправление сообщений на форуме. Фактически ваше сообщение публикуется мгновенно - долго отрабатывает графика. В случае подобной ситуации, пожалуйста, сначала обновите страницу (F5) и проверьте, появилось ли ваше сообщение. Не пытайтесь сразу отправить его заново.
MikeL

Startup Control - Path Conditions

Recommended Posts

Path conditions don't seem to work at all in KES10SP2 (10.3.0.6294) since day one of release. I was hoping it would be fixed by now, but it still hasn't. For example, if I have a category created with the following path set as an condition to allow, it still blocks all file startup in the folder:

C:\Executables\

Is this a known issue? Is there a patch to fix this, or some other known work around?

Thanks

Share this post


Link to post
56 minutes ago, mikelowry said:

Path conditions don't seem to work at all in KES10SP2 (10.3.0.6294) since day one of release. I was hoping it would be fixed by now, but it still hasn't. For example, if I have a category created with the following path set as an condition to allow, it still blocks all file startup in the folder:

C:\Executables\

Is this a known issue? Is there a patch to fix this, or some other known work around?

Thanks

Please attach screenshots which display the problem (Category and ASC in KES policy)

Thank you.

 

Share this post


Link to post
1 hour ago, mikelowry said:

Attached

Startup Blocked.PNG

ASC Policy.PNG

Category.PNG

Please attach klnagchk report from the problem machine.

Please specify the exact builds of KSC server and agents.

Thank you.

 

Share this post


Link to post
36 minutes ago, Dmitry Eremeev said:

Please attach klnagchk report from the problem machine.

Please specify the exact builds of KSC server and agents.

Thank you.

 

Both KSC server and agents have v10.4.343. This issue is occurring on all machines with KES10SP2, even with a fresh policy with only startup control configured.

klnagchk.log

Share this post


Link to post

Hi,

Please collect KES traces while this issue reoccurs,

Since traces are too large to be attached to the forum, please use any file sharing resource and provide us with a link.

Thank you!

Share this post


Link to post
18 hours ago, Nikolay Arinchev said:

Hi,

Please collect KES traces while this issue reoccurs,

Since traces are too large to be attached to the forum, please use any file sharing resource and provide us with a link.

Thank you!

Hi Nikolay,

I created a Support Request via the Company Account and have attached the trace logs in the case.

Request ID: INC000008137630

Edited by MikeL

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×