Jump to content

gizmokke

Members
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About gizmokke

 • Rank
  Candidate

Recent Profile Visitors

390 profile views
 1. kaspersky/comodo

  niemand?
 2. hallo lang geleden dat ik hier nog eens iets gepost heb.ik zou graag willen weten.....ik heb altyd graag met comodo en zyn d+ module gewerkt ( schitterend pogramma ) maar ik vind het zeer spytig dat kaspersky niet naast comodo kan werken,vind kaspersky een schitterend av pogramma !!!nu heb ik my laten vertellen dat je beter beveiligd bent met comodo iets met hips ( gratis ) dan tegenover een losse av ( kapersky av betaald ).kan ik in geen elke geval deze 2 laten samen werken? ook niet met de 2012 versie? zou het spytig vinden moest ik comodo enof kaspersky niet kunnen gebruiken ! in elk geval bedankt voor jullie mening...
 3. kav 2012

  alles draait hier prima berny
 4. kav 2012

  hallo mag ik alles wat in Quarantaine zit verwyderen?
 5. kav 2012

  @Sjoeii thx voor het testen en de uitleg.heb het ook geprobeerd maar by my vind kav het toch niet leuk ik vind kav persoonlyk een goede av en laat hem zelfstandig zyn jobke doen.kav heeft me al 2 tot 3 maal van een infectie gered en ben tevreden dat ik voor kav heb gekozen,voor my niks anders meer ! en ook het forum en support ben ik tevreden mee ! good job !!! :bravo:
 6. kav 2012

  heuummm...nee ik post het maar. eet me niet op !
 7. kav 2012

  ....
 8. kav 2012

  kryg net antw van kav lab en..No malicious code was found in this file. en op virustotal is het wel besmet?graag jullie mening.hartelyk dank
 9. kav 2012

  hallo ik zit met het volgende vraag,had een bestand afgehaald en eerst gescant met kav en mbam en lykt niet besmet .als ik het bestand op virustotal laat nakyken is het wel besmet?ik heb voor zekerheid het bestand opgestuurd naar het kaspersky lab ( 6u geleden ) maar nog geen antw.
 10. kav 2012

  vandaag kav onder de loep genomen en getest op 20 malware links ( onder sandboxie ) en het dedecteerde alles SCHITTEREND ! ! ! ( ik mag dit toch posten?)
 11. kav 2012

  hoi berny kan ik immunet protect naast kav installeren ( 2de bescherming laag ) of geeft het conflickten?
 12. kav 2012

  ok thx.omdat ik geen beweging zag by kav als ik een mail kreeg. :laugh3:
 13. kav 2012

  beste....ik gebruik IncrediMail 2,als ik een email kryg wordt deze gescant door kav? meest vriendelyke groeten.
 14. Nice Avatar-picture !

×