Jump to content

gizmokke

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About gizmokke

 • Rank
  Candidate

Recent Profile Visitors

968 profile views
 1. hallo lang geleden dat ik hier nog eens iets gepost heb.ik zou graag willen weten.....ik heb altyd graag met comodo en zyn d+ module gewerkt ( schitterend pogramma ) maar ik vind het zeer spytig dat kaspersky niet naast comodo kan werken,vind kaspersky een schitterend av pogramma !!!nu heb ik my laten vertellen dat je beter beveiligd bent met comodo iets met hips ( gratis ) dan tegenover een losse av ( kapersky av betaald ).kan ik in geen elke geval deze 2 laten samen werken? ook niet met de 2012 versie? zou het spytig vinden moest ik comodo enof kaspersky niet kunnen gebruiken ! in elk geval bedankt voor jullie mening...
 2. alles draait hier prima berny
 3. hallo mag ik alles wat in Quarantaine zit verwyderen?
 4. @Sjoeii thx voor het testen en de uitleg.heb het ook geprobeerd maar by my vind kav het toch niet leuk ik vind kav persoonlyk een goede av en laat hem zelfstandig zyn jobke doen.kav heeft me al 2 tot 3 maal van een infectie gered en ben tevreden dat ik voor kav heb gekozen,voor my niks anders meer ! en ook het forum en support ben ik tevreden mee ! good job !!! :bravo:
 5. heuummm...nee ik post het maar. eet me niet op !
 6. kryg net antw van kav lab en..No malicious code was found in this file. en op virustotal is het wel besmet?graag jullie mening.hartelyk dank
 7. hallo ik zit met het volgende vraag,had een bestand afgehaald en eerst gescant met kav en mbam en lykt niet besmet .als ik het bestand op virustotal laat nakyken is het wel besmet?ik heb voor zekerheid het bestand opgestuurd naar het kaspersky lab ( 6u geleden ) maar nog geen antw.
 8. vandaag kav onder de loep genomen en getest op 20 malware links ( onder sandboxie ) en het dedecteerde alles SCHITTEREND ! ! ! ( ik mag dit toch posten?)
 9. hoi berny kan ik immunet protect naast kav installeren ( 2de bescherming laag ) of geeft het conflickten?
 10. ok thx.omdat ik geen beweging zag by kav als ik een mail kreeg. :laugh3:
 11. beste....ik gebruik IncrediMail 2,als ik een email kryg wordt deze gescant door kav? meest vriendelyke groeten.
 12. Nice Avatar-picture !

×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.