Jump to content
mickiete

Slow to activate

Recommended Posts

Since I updated to 8.0.5.485 when I first open it, it can take 5 minutes or more before it starts to fill out any info on websites. Before the update, it was instant ?.

Has anyone else had this, and if so have they solved it.

 

Mick

Share this post


Link to post
:rolleyes: To mickiete: Thanks for provide the GSI-Report..I'm not an expert, but the

report shown (62 DropBox entries) It might not affecting the PC performing..

 

But for test purposes, You should delete them: How by going to KL-Settings

Click on >Report and Quarantine >next click [Clear] Middle button

 

Clean Temporary-Files using this Kaspersky tool and Restart computer after

Link: http://support.kaspersky.com/general/windows/1161

 

Open KPM to verify if the files Clean up: speeds the KPManager websites login..

If Not improved then. Uninstall-Reinstall KPM=8.0.5.485: From this Site

 

Link: http://www.kaspersky.com/kpm-latest-versions - click [Download]

Try again the KPM-Functionality and report results. Stay Tuned!

 

 

Thanks for the tips, tried them all in that order, but the only one that's worked was the uninstall and reinstall. All sites seem to be working now.

 

 

Thanks again.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.