Jump to content
OBK

FDE encryption doesn't start

Recommended Posts

Hi,

I had two hosts in one group. They got the same policy. On one host encryption started, on the other host I got the message: No encryption policy specified.

After a while I got the idea, that perhaps the encryption module wasn't installed. I started a task "Change application components", installed the encryption module and after a reboot the encryption started.

In such a case I expect that I get an event about the missing module.

Kind regards,

OBK

 

Share this post


Link to post
Am ‎27‎.‎03‎.‎2018 um 04:28 schrieb Nikolay Arinchev:

Are there any events(locally or at KSC) related to that issue?

Only this:

Event name  The license allows the use of components that have not been installed
Severity:  Warning
Application:  Kaspersky Endpoint Security for Windows (11.0.0)
Version number:  11.0.0.6485
Task name:  Protection
Device:  TESTLAP1
Group:  group1
Time:  22.03.2018 11:04:49
Virtual Administration Server name:  
Description:  Event type:     The license allows the use of components that have not been installed
Non-installed components:    
BadUSB Attack Prevention
Endpoint Sensor
File Level Encryption
Full Disk Encryption
Bitlocker Management
User:     XXXXXX (Active user)
 

 

Edited by OBK

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.