Jump to content
Mohaned

Mail's stuck in outbox

Recommended Posts

Hi 

 i'm facing a problem with our Endpoint , the issue is all outgoing mails stuck in the outbox folder receiver already received it but he will keep receiving it until we delete it from the out box 

 Netagent ver 10.4.343

 KAS  10.4.343

I did most of the troubleshooting  by 

 - create a new outlook profile 

- uncheck scan outgoing mail through outlook addon 

- reinstall the netagent and Kas 

 

 any advice, please?

 

 

 

Thanks 

Share this post


Link to post
1 hour ago, Mohaned said:

Hi 

 i'm facing a problem with our Endpoint , the issue is all outgoing mails stuck in the outbox folder receiver already received it but he will keep receiving it until we delete it from the out box 

 Netagent ver 10.4.343

 KAS  10.4.343

I did most of the troubleshooting  by 

 - create a new outlook profile 

- uncheck scan outgoing mail through outlook addon 

- reinstall the netagent and Kas 

 

 any advice, please?

 

 

 

Thanks 

Hello,

please state the exact build of KES which you use.

when have the problem started ?

Did you make any changes in OS recently ?

Thank you.

 

Share this post


Link to post

Hi 

the issue started since I upgraded to this ver and I did not change os 

screen kas build attached 

thanks 

kas22.jpg

Share this post


Link to post

Hello!

Is it possible to check, which component of KES causes the issue?

Please try to disable the components one by one and check if the issue reproduces.

Thanks!

Share this post


Link to post

Hi 

could you please clarify what do you mean by disabling components?  

 here what I did :

- disable the application startup control   " Still "

- disable application privilege control        " Still "

- disable vulnerability monitor                     " Still "

- disable Mail antivirus                                  " Still "

- Pause protection and control         " email sent without any problem "

 

any advice ? 

 

 

 

Share this post


Link to post

Hi 

 as per the attach , after uncheck " connectivity ------> pop3/SMTP/mntp/imap traffic " 

issue has been solved, can you please clarify what the function of this option? and is it mandatory to keep it checked ?

 

Thanks Alot 

 

kas-MS.jpg

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.