Jump to content
vvv

I need HELP!!!!

Recommended Posts

In instalation Kaspersky Administration Kit (v. 5.0.0409, WinXP Proff) I have a PROBLEM :blink: : when I choose folder in console tree, in resultat panel I didn't see the computers neither red pics no green pics!!!!! All computers are displayed grey colors.... WHY??? :( Reinstalation of Kaspersky Administration Kit not solved problem!!!!! I need HELP!!!!!! Please, give me HELP!! What can I do ELSE???? :huh:

 

In picture computers named EDU, EODA and some are servers, other - workstation.....

pic.bmp

________________________________________________________

 

При выборе папки в дереве консоли входящие в нее компьютеры должны отображаться в панели результатов в виде таблицы. НО!!!! В этой таблице нет графы Тип Операционной системы, а все иконки отображаемых компьютеров серые, а не зеленые или красные и иконки не отображают тип операционной системы!!!! Что можно сделать??

 

На картинке компьютер EDU - сервер, остальные рабочие станции....pic.bmp

Share this post


Link to post

Ok,

let put a side colors :) tell me if you can connect to that pc or not ;) ?

so can you see tasks,or something like that ?

Share this post


Link to post

Grey icons usually means the Admin Kit server can't contact those PC's. I'd guess that either you haven't got the Network Agents loaded on those PC's yet, or I'd be checking you haven't got Windows firewall running on your server or those PC's that's blocking the communication ports.

Share this post


Link to post
Grey icons usually means the Admin Kit server can't contact those PC's. I'd guess that either you haven't got the Network Agents loaded on those PC's yet, or I'd be checking you haven't got Windows firewall running on your server or those PC's that's blocking the communication ports.

 

 

 

Thanks for reply, but its not hels because:

 

1. the Network Agents loaded on PC on which the Admin Kit is installing but it have grey color to....

2. On pc installing Win Xp without SP1 or SP2 so windows firewall isn't on PC....

 

May be it is problem with MSDE????? Now I want to instal the MSDE dowloaded from microsoft.com.....

Share this post


Link to post

Thanks all for help! problem will solved!!!!

 

Its only incoorrect version of distributive of kasperskiy adminKit :rolleyes:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.