Jump to content

LKaderavek

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

About LKaderavek

  • Rank
    Candidate
  1. I've already tried to updated the service credentials with "klsrvswch" to the matching domain-credentials. It seems that a restart was needed to update all tasks, connection is now available.
  2. Hello, we've installed KSC on another server than the DB. The Instance is running on SQL Server 2016 Express. While the KSC setup the KAV database have been created. A database connection test with UDL-File to instance and database with Domain-Credentials is successful. In Event-Log for KLAdminServer: Dienst "kladminserver" konnte nicht gestartet werden. #1950 (-2147467259) Generic db error: " 'Anmeldefehler. Die Anmeldung stammt aus einer nicht vertrauenswürdigen Domäne und kann mit der Windows-Authentifizierung nicht verwendet werden.'" It says that the service could not be started due to wrong credentials from an untrusted domain. Both servers (DB, KSC) are part of the same domain, at the instance the domain-credentials were set while setup, the database could have been created with the same credentials and an UDL-File test is run with the same credentials as well...so where's the problem. I need urgent help on this setup, which I performed many times before. BTW the same procedure has been run for Kaspersky for Exchange the same way, this has no problems. Thanks in advance. Lukas
  3. OK, I've tried a re-installation...after the "update" the task is running. KES10 for MacOS and KSWS10.1 are not recognized anymore, I will reinstall the agents again. And after that the applications are recognized again...it seems to work now...I will keep it monitored and come back with any new issues. Thanks Lukas
  4. Not really...this means that I need to do this on 10+ Nodes...and there is no garantuee that it will work, so I will just loose time... What about the issue from the original post?
  5. The last backups and maintenance tasks have been completed without errors.
  6. I have only one Server and there is one instance running. I have just started the task for backup and wait for completion, after that I will start the task for maintenance. I'll come back with the reports. Lukas
  7. https://sources-my.sharepoint.com/:u:/g/personal/support_sources_at/EdTV7QCoBrFFqBSBgxruO8YBCHafpEgltycV-rYhOooBCw?e=zHYEbt I've uploaded it to my OneDrive it's too big for the post.
  8. Please provide me information how to do this. Thanks
  9. Hello, I'm facing the same issue on many installations at customer's site. Can you please tell me, if you could fix this issue and if, what have you done. Thanks Lukas
  10. Die Warenwirtschaft liegt auf einem NAS, also hat das deaktivieren vom Kaspersky am Server keine Auswirkungen. Den AV am Server deaktivieren, werde ich noch testen um das Öffnen von Anhängen aus Outlook zu testen.
  11. Hallo Supporter, wir haben in unserem Netzwerk seit Freitag Kaspersky für Windows Workstation und Server im Einsatz. Seit Freitag ist das Netzwerk extrem langsam. Die Warenwirtschaft ist praktisch nicht verfügbar und Anhänge bzw. Daten lassen sich fast nicht öffnen. Alles dauert ewig und die Performance ist sehr schlecht. Wir haben in den Richtlinien folgende Einstellungen gemacht. Zu den Vertrauenswürdigen Zonen: Das Netzlaufwerk Der UNC-Pfad der Daten Der UNC-Pfad der Datenbank Die Datei-Endung der Datenbank mit MDB, *.MDB und MDB Den Selbstschutz haben wir deaktiviert Die Prüfungen auf oberflächlich gesetzt Beim Datei-Scan die Netzlaufwerke deaktiviert Die Ports bei Protokollen deaktiviert Dennoch ist alles sehr langsam. Bitte um Hilfe. Danke mit freundlichen Grüssen Lukas Kaderavek
  12. Hallo, ich habe auf einem SBS 2008 den Server-Virenschutz installiert. Leider verliert die Version immer nach 1 Tag die Lizenz. Ich habe schon die Key-Datei eingespielt, es funkioniert aber auch nicht übers Admin-Kit. Bitte um Hilfe. Danke Ciao Lukas
  13. Hallo, ich habe über das Admin-Kit auf einem XP-PC die Workstation-Version installiert. Selbst nach De-Installation und erneuter Installaton starten die Schutz-Komponenten nicht. Bitte um Hilfe. Danke Ciao Lukas
  14. Hallo, ich habe wieder einmal ein Problem mit KAV WS und FS. Beim Speichern und Öffnen von Office-Dateien entstehen extreme Wartezeiten. Woran kann das liegen? Bitte um Info. Danke Ciao Lukas
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.