Jump to content

garyrh

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About garyrh

  • Rank
    Candidate
  1. I have a Nook HD also and it will not activate either. I says code is invalid but it is not invalid.
  2. I have also have had the problem with pages loading slow so I uninstalled KIS 2014 and installed Bitdefender Internet Security 2014 and what a difference in pages loading. I will have to wait until they get this fixed with a patch. I am a Kaspersky fan and will be back when they fix this. Patch b did not fix it for me.
  3. I had the slow down on the internet with KIS 2014 with Win8. Uninstalled it and installed just KAV 2014 and no slow down on the internet. Must be the firewall slowing it down. I should have tried disabling the firewall in KIS 2014 first but I did not try that.
  4. I had the same problem yesterday when I turned my computer on in the afternoon with KAV 6.0 Build 300. No problem in the morning. The icon was grey and windows xp was giving me errors. Some thing got corrupted and could not be fixed. I uninstalled and reinstalled and everything is ok now. I tried a repair and it would not work. It was the tm.ppl file is what event viewer said was causing the crash.
  5. If this version has the same detection for viruses and trojans as 5.0 did this is going to be the number one antivirus out there. I can't believe how much faster Web pages load and also how much faster my computer is when accessing applications. It uses less memory. I like the new GUI. Way to go Kaspersky. I have not had any problems at all with it.
  6. I have a strange problem with build 522 that I did not have with 392. I did uninstall 392 before 522. When I set the on-demand scanner not to scan boot sector,startup objects and memory it still does. I see they changed it. One option is for a full scan and one for scan at system sartup. I even tried disabling both and that did not help. Has anyone else have this problem.
  7. I am running the latest KAV Personal with Perfect Disk and the only thing I have to do is disable real time protection to run Perfect Disk either online or offline. After your done enable real time protection. This problem has been around for quite a while now and still no fix.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.