Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

We have several users that are experiencing regular BSODs. Minidumps point to klim6.sys as the cause.

Versions:

Agent - 10.4.343

KES - 10.3.0.6294

 

I'm attaching 1 picture of the user. The only solution we have found is to uninstall the antivirus, but we think it can't be the solution, because we are turning the computers vulnerable to any type of virus.

 

image.png

 

I've read that another customers had the same error (

) but cant found the solution they applied.

Thanks.

Edited by sebado

Share this post


Link to post
1 hour ago, sebado said:

We have several users that are experiencing regular BSODs. Minidumps point to klim6.sys as the cause.

Versions:

Agent - 10.4.343

KES - 10.3.0.6294

I'm attaching 1 picture of the user. The only solution we have found is to uninstall the antivirus, but we think it can't be the solution, because we are turning the computers vulnerable to any type of virus.

I've read that another customers had the same error (

) but cant found the solution they applied.

Thanks.

Hello.

According to an existing issue, this problem is fixed with the latest private fix for your version of KES (currently pf3196, which is for KES 10 SP2). Please request it via CompanyAccount.

Thank you.

Share this post


Link to post
Posted (edited)
hace 20 horas, Kirill Tsapovsky dijo:

Hello.

According to an existing issue, this problem is fixed with the latest private fix for your version of KES (currently pf3196, which is for KES 10 SP2). Please request it via CompanyAccount.

Thank you.

Dear Kirill, good evening.

The problem we have, punctually, is the following:
Prior to the BSOD, the cause is that the WiFi adapter "turns off" ('limited conectivity' in the Wi-Fi connection.) This was related by me in this topic: 


When you deactivate and re-activate the adapter, after a few moments, the operating system gives us a BSOD
Prior to registering, downloading, and applying the patch, can you confirm if these problems are related?

Edited by sebado

Share this post


Link to post

Hello. 

To be sure we would request some additional information about your environment and a memory dumps through Company Account service. 

Unfortunately there is no "Fix All things solutions".

Share this post


Link to post
hace 3 minutos, Evgeny_E dijo:

Hello. 

To be sure we would request some additional information about your environment and a memory dumps through Company Account service. 

Unfortunately there is no "Fix All things solutions".

Dear Evgeny,

I've not received the activation mail from https://companyaccount.kaspersky.com/account/create

I've made 2 times the account, but never received the mail and password.

Share this post


Link to post
Posted (edited)

I've registered another time and now i'm ok.

What's the next step?

 

Edited by sebado

Share this post


Link to post

Have you created an incident and supplied support technician with your problem description and data collected so far ?

Can you share an incident number ?

Share this post


Link to post

Yes, i've created an incident and they answered an hour ago.

"INC000009396148"

image.png.73165640704775f19b2f5372fb2eb061.png

I have to answer some questions to them. 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.