fabmacengineering

databases are absolute

9 posts in this topic

i was using the trail verision earlier it expired and it took me i week to get it registered as i was not in station,

 

due to which my system was infected with win32.autoit.x bug and others even after registering kaspersky the bug was not

 

removed and instead it showed scan successful, i disabled autorun on my system and installed spybot in safemode and got it

 

removed, now the problem is "databases are absolute" and update failure.

 

i even checked the date and time there was a difference in time i changed it but the same problem continues even after

 

reboot, plz guide.

Edited by fabmacengineering

Share this post


Link to post
Share on other sites
"databases are absolute"

 

(1) Please check if system date/time is correct

 

(2) Please check also Proxy Server settings :

Settings > My Update Center > Update Source Settings > Proxy Server > Uncheck Proxy Server > OK > OK > Apply > OK

 

Please remove Spybot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
(1) Please check if system date/time is correct

 

(2) Please check also Proxy Server settings :

Settings > My Update Center > Update Source Settings > Proxy Server > Uncheck Proxy Server > OK > OK > Apply > OK

 

Please remove Spybot.

its still not updating same message

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please send update report :

 

Kaspersky window :

Top right : Report > Down right : Detailed report > Up left : Drop down and select : "My Update Center" > upper right : Save and attach it to your next post.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please send update report :

 

Kaspersky window :

Top right : Report > Down right : Detailed report > Up left : Drop down and select : "My Update Center" > upper right : Save and attach it to your next post.

 

 

sending the detailed report

 

and can u give me the reson for removing spybot as i feel it helped me out with the bug earlier

error_in_updating_databases_absolete.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you try via the OpenDns servers :

 

Preferred DNS server : 208.67.222.222 (Primary)

 

Altnerative Dns sever : 208.67.220.200 (Secondary)

 

See more details here

 

Spybot and Kaspersky are not very compatible.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Can you try via the OpenDns servers :

 

Preferred DNS server : 208.67.222.222 (Primary)

 

Altnerative Dns sever : 208.67.220.200 (Secondary)

 

See more details here

 

Spybot and Kaspersky are not very compatible.

 

thks problem solved :-)

 

why was it that i was infected with these worms even with kaspersky installed (but it was not activated & the trail verson had expired), and even

 

later after activation it was not able to remove these worms.

 

1.autoit.x

2.flystudio.uj

3.autorun.inf

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
why was it that i was infected with these worms

 

Please post new topic on "Virus-related-issues"

 

Also proceed with a new full scan to exclude any DNS-infection.

Edited by Berny

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.