Jump to content
verdura

Administration Backup

Recommended Posts

Hi,

I wanted to migrate our old server with KSC 10  to a new machine and to my understanding I have to make  a backup. The thing is when I do one it says: "System error 0x52E (Logon failure: unknown user name or bad password.)"

I've removed the "Inherit settings from Administration...." and the result is the same.

image.png.869d2b00a6a19194c1a78d8c1ab70dbe.png

 

Can you please help?

Share this post


Link to post
4 часа назад, verdura сказал:

Hi,

I wanted to migrate our old server with KSC 10  to a new machine and to my understanding I have to make  a backup. The thing is when I do one it says: "System error 0x52E (Logon failure: unknown user name or bad password.)"

I've removed the "Inherit settings from Administration...." and the result is the same.

 

 

Can you please help?

Hello!

Please describe the versions of your products and steps that caused this problem.

Thank you!

Share this post


Link to post

hi,

OS: Windows Server 2003
KAS: 10.4.343

I've made a backup using backup utility (klbackup.exe) and all worked fine. Now I'm going to restore it...

Share this post


Link to post
15 минут назад, verdura сказал:

hi,

OS: Windows Server 2003
KAS: 10.4.343

I've made a backup using backup utility (klbackup.exe) and all worked fine. Now I'm going to restore it...

Do you have a password request while you trying to restore from backup?

Share this post


Link to post

New server, new OS. Restore the backup and the problem persists... I can't do backup if I use the task in Administration Console. The same error as before. 

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.