Jump to content

ScuzyPants

Members
  • Content Count

    185
  • Joined

  • Last visited

About ScuzyPants

  • Rank
    Cadet

Recent Profile Visitors

1,714 profile views
  1. Yeah sorry to say that looks more like a graphics card or monitor issue. Question have you got the updated drivers for it?
  2. Hey jozef_-da, I found this page that you might be interested in: https://forum.kaspersky.com/index.php?/topic/270286-support-for-bitlocker-encrypted-drives/
  3. Hey Soter Retos, I also have a question for you, have you already used the 30 day trial for the same version?
  4. Also, what is the specs of the PC/Laptop your using and what version of KTS are you using?
  5. This has happened to me as well years ago, try this, remove the software completely off your PC's and make sure that you download the latest version of KIS and re install it. I have personally found that since 2019 version the big has stopped. So far.
  6. In addition to what richbuff has said, did you do a clean install of the software, or did you install over the top of the last version?
  7. In addition to what richbuff has said in the post above, what windows 10 version do you have?
  8. That right this is the user forum, where we should be able to get answers here.
  9. That site redirected to https://my.kaspersky.com/ Was not helpful. And it does show when I looked into it more that it does do a bit of logging.
  10. Are you 100% sure on that? Doesn't kaspersky use hotspot shield for their VPN?
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.