Jump to content

Juschi

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Juschi

  • Rank
    Candidate
  1. Ich verwende Kaspersky Internet Security 2018. Bezüglich der Meldung im Screenshot würde ich gerne wissen: 1) Wo kann ich ein ausführliches Protokoll von Kaspersky aufrufen, wo ich nachlesen kann, um was es sich bei dem gemeldeten Programm (und damit meine ich das "Microsoft Compatibility Telemtry", ich meine damit NICHT "Windows Loader") überhaupt handelt. Es ist mir nicht wichtig, was das Programm inhaltlich tut oder wofür es geschriebe wurde, ich möchte alleine gerne wissen, was es ist und wo es ist, um es untersuchen zu können. Handelt es sich um einen Dienst? Um ein Task? ein Programm? Die Meldung liefert leider gar nichts. Wo kann ich z.b. den Pfad nachlesen? 2) Wo kann ich diesem Programm/Dienst/Task "Microsoft Compatibility Telemtry (Vertrauenswürdig)" das Vertrauen entziehen? Unter Programmkontrolle->Programme verwalten oder unter Firewall->Regeln für Programme anpassen existiert dieses Programm gar nicht. Wo in Kaspersky steht eingestellt, dass dieses Programm/Dienst/Task vertrauenswürdig ist? Danke.
  2. Mit aktiviertem Kaspersky Internet Security 18 kann ich keine Verbindung mehr zu meinem hide.de-vpn aufbauen. -"Sichere Verbindungen nicht untersuchen" habe ich schon aus einem anderen Grund ausgewählt. -Das Deaktivieren der Firewall nutzt auch nichts. Kann mir jemand weiterhelfen.
  3. The Patch did not solve my problem. I went back to the 2013 Version, there is everything ok.
  4. Hello, Are you a kaspersky staff? What means "a few weeks"? I am now without any virus protection, is there no other option than not using what I have paid for? Thanks
  5. Hello, since about one month I have the problem that KIS 2014 is slowing down the loading of web pages. I can not reproduce it on a specific website, it happens randomly on nearly every website. Happens on all browsers I tried. Turning off the web-antivirus did not help, turning off compketely KIS did not help - so I uninstalled KIS completely and the loading problem is gone and everything works as it should. I tried it with Wlan and LAN, I installed the newest drivers, nothing helped. I did not change anything on my computer, I even made a rollback from backup, it seems there has been a KIS Update which is causing this. I am working now without any antivirus protection because I, as already said, uninstalled KIS completely to get rid of the problem. I have read here that other users had same problems but found no solution. I do not know what to do now. http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...dcc7662cac72486 Thanks.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.