Jump to content

mjchow

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About mjchow

  • Rank
    Candidate
  1. It is almost a week and yet the problem persists!! I should not have installed the latest version..........
  2. Error code: 0x86(9), problem still persists after so many days. Anyone from Malaysia facing the activation problem?
  3. many days already, still not OK? Activation still fails.
  4. Any others installed the latest & face the same problem?
  5. Nolah, I have tried different ways of Internet Access Point and it still failed. However, the browsing net using mobile worked!
  6. After 1 day but when I tried to activate just now, it still failed?! Server still down?
  7. Just download and install the latest version as above. However, I cannot activate using the code that I have purchased in February this year. The error message is " connection error"...... Is the server down?
  8. Hi Victor: I have just reformat my phone. After that, I reinstall KMS 9.0.52 and reactivate with the code that I purchased. Any problem with that? Any limits for the number of times that we activate the product?
  9. Hi Victor: Have u sent me the tool? I have been waiting for the whole day.......
  10. Is it the same for Nokia 5800? It seems that the "encryption" function is not supported until the latest version. Will it be supported at KMS 9.0 MP1?
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.