Jump to content

christophe.andres

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About christophe.andres

  • Rank
    Candidate
  1. yes sure, there is no problem with the HDD. I have test the task on three different PC so I don't think that the problem is the HDD. Thank's for your help
  2. link for the gsi log is: http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...7b0e7589a102174
  3. the link to the report is http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...a42b7fe2fc41054
  4. jsut to be sure, you want the log fil of the PC not the administration server?
  5. you mean the log file created with the GetSystemInfo5.0? i create the log file but I can't upload it because the filesize exeded 300k
  6. yes I made the installation with an standalone package included agent/endpoint, it's was no error during the installation, and the computer was correctly reconize in security center. but after few hours the connexion between the agent and seucrity center was lost...
  7. thank for your answer I try to install directly on the computer as you suggest, the event was: 1. Computer "mycomptuer.domani.lan" address resolved to "x.x.x.x". Copying files to the target computer... (\\x.x.x.x\admin$) 2. Installation service started on computer, now waiting for results... 3. Remote installation completed with error on client computer: Fatal error during installation.
  8. Thank's for your respond, I try to find the agent log from %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp but There are no filename like: $klnagent-install-AAAA-MM-JJ-HH-MM-SS.log $klnagent-setup-AAAA-MM-JJ-HH-MM-SS.log $klssinstlib.log the is another log file for the agent? thank you
  9. Hello, I have a problem with the remote installation task for the last version of the agent, I try to install it to several comptuer with the configuration win7 64, endpoint 8.1.0.1042 and agent 10.0.3361. on all of them the installatio failed with the error "Remote installation completed with error on client computer: Fatal error during installation." My administration server is installed with the last patch. Thank's in advance for your help
  10. hello, we have a PC with the configurtation ->endpoint 10.1.23 and network agent 10.1.249 patch b, the administration serveur and console are updated with the last version. The PC is not marked as online in security center, but I can make a ping of the PC. I have already reinstall agent and endopoint, it was working for a moment but after few hours the problem occured again. I have added the result if I use the klnagchk, the agent seems to not started...but I have already reinstall endpoint and agent...any idea? it's possible that an other programm block the agent? thank you
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.