Jump to content
E4Delta

Secure connection blocks all traffic when activated. [un-cross-posted]

Recommended Posts

I dont know for certain what changed since yesterday, 12/06/2018, but when I activated secure connection today, the same way I always have, it completely blocked all devices in the house.  all 3 iphones, 2 ipads and both PC's as well as apple tv's.   The only thing that could still connect and work was a smart tv in another area of the house.    Nothing I did changed it until I turned it off.  Now everything is working again.    One button, everything stops being able to access the internet.     It has never done this or interfered with my connection in any way.

Is there a new setting?   Some other thing Im supposed to check?  The interface still has the one button and no other options so, stumped at this point.

Thanks for any assistance.

Share this post


Link to post
6 minutes ago, E4Delta said:

Nothing I did changed it until I turned it off.  Now everything is working again

B) if everything is working again, don't worry. Sometimes are technical problems

from the ISProviders - TV cable companies or Phone networks. Resetting

the PC modem - Router or reboot the HD -TV = High Definition box

return these devices to normal operation :  Keep us updated

Share this post


Link to post

I just bought a subscription and its extremely frustrating that when I turn on the secure connection, I can't connect to the internet.... how do I fix this problem?? internet only works if I turn the secure connection off.  what a waste of my money!!

Share this post


Link to post
On ‎9‎/‎5‎/‎2018 at 7:01 PM, i n d i o said:

Sorry to heard that, but if like you said happens only when KSC is

activated. Then don't use this app and problem solved

 

Kaspersky offers a special configuration settings..To speed up our

PC's this Link show how https://support.kaspersky.com/13923

it applies to Kis 2017 - 18 - 2019 : if it doesn't improve the Pc

speed >> Undo the changes following the opposite steps  

 

@DBGT : your GetSystemInfo shows 80 = Unknown apps : But in my

opinion none of them appears incompatible, with kaspersky AV's
 

whats the point in buying and paying the subscription for this app if you are saying to turn it off and not use it.

Share this post


Link to post

:lol: Well.!  Believe or Not there're users, who don't use certain apps

that came Built-In the Kaspersky products : Like KS Connection

Safe money to name a few. Due to malfunctions..So let's

wait for the OP opinion on the matter - stay Tuned! 

Share this post


Link to post

im just really upset I paid for this subscription.... I want my money back.  I literally cannot connect to any webpage.  google, nothing

Share this post


Link to post

Samuraiibob hello,

please create a request to Tech support (via my.kaspersky.com site).

Tell me your request number.

Thanks!

 

 

Share this post


Link to post
On ‎12‎/‎12‎/‎2018 at 2:02 AM, Mefodys said:

Samuraiibob hello,

please create a request to Tech support (via my.kaspersky.com site).

Tell me your request number.

Thanks!

 

 

INC000009940918

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.