Jump to content
Peter222

Startup & shutdown delays and system sluggishness with Netmotion 11.x, KES10SP2 on Win10 RS3

Recommended Posts

Just curious if anyone else been experiencing this type of issue with this software combination? The issue only shows up when Win10 PCs are updated to Redstone 3 (1709).

On some test machines, the startup delay can be around 5 minutes and more.

 

The temporary fix we have for an urgent deployment was to uninstall the KSC Network Agent (10.4.343, latest patch A) on machines and run the AV standalone. Not a permanent solution though.

Working with Kaspersky and Netmotion support...

Share this post


Link to post

Hello!

You have mentioned, that you are already working with Kaspersky support.

Do you have any incidents open or the work with support is on forum?

Thanks!

Share this post


Link to post

I already have incidents open with support. INCIDENT #: INC000008523184

The issues on Win10 RS3 and Netmotion are occurring with the KES10SP2 and KES10SP1MR4 clients and the Netmotion Mobility client 11.31:

KES10SP2 - startup & shutdown delays (over 5 mins) and system sluggishness with delays opening and launching applications

KES10SP1MR4 - no delay issues, but internet browsing is not working at all in any browser

Share this post


Link to post

Looks like we have the fix. Support issued PF3121 which seems to resolve the issues. We are still doing preliminary testing, but it looks good right now.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.