Jump to content
Goldy

After upgraiding to 10.4.343, KSC not runing.[In progress]

Recommended Posts

This seems to occur on weekends. I have not taken a look at the logs yet but I will check this on Monday to see if the issue occurs over the weekend. Can you inform me what logs I should look at specifically?

 

Please define sporadically. Does this happen on certain conditions/at certain times? What are the errors present in the logs?

 

Thank you.

 

Share this post


Link to post
This seems to occur on weekends. I have not taken a look at the logs yet but I will check this on Monday to see if the issue occurs over the weekend. Can you inform me what logs I should look at specifically?

 

Hello,

 

we need result of update task from a machine.

Thank you.

Share this post


Link to post

After working with support, it was suggested that we install a new installation of Security Center.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.