Sign in to follow this  
Followers 0
ci.ro@katamail.com

error 2753. avpinst.dll, and Registry installation error.

4 posts in this topic

Hi,

last 21.10.2012 I downloaded 12.0.2.733 english version but I had italian version, than Windows Mail had a crash and didn't run.

When I realise that was Kaspersky upgrade the problem with error on avp.exe (see attached .jpg) I tried to uninstall (now Windows Mail runs ok) and reinstall it again but I had the follow problems:

- "internal error 2753. avpinst.dll (see attached .ipg).

Then I tried to install old 12.0.1.288 version but I had this error

- "errore irreversibile da ricercare nel registro all'indirizzo C:\users....\AppData\Local\Temp\kl-install-2012-11-21-10-03-01.log".

Then I tried to restore system point and also use automatic scan with your Virus Removal Tool but no threats where found.

Here attached you can find file report "avptool_sysinfo.zip".

Please help me as soon is possible.

Thanks

avptool_sysinfo.zip

post-440177-1353509603_thumb.jpg

post-440177-1353509630_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome. Please uninstall Kaspersky Virus Removal Tool> reboot, then post your GetSystemInfo report link, instructions are located in the fifth (5th) Important topic.

 

Please see the small print that is located at the bottom of this message.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're welcome. 1. Make sure you have your Activation Code handy.

 

2. If you can, disable Kaspersky self defense, located in the Settings. If you can't, skip this step.

 

3. If you can, right click the red K icon and Exit. If you can't, skip this step.

 

4. If you can, uninstall Kaspersky normally > reboot. If you can't, skip this step.

 

5. Run the removal tool in Safe mode (tap F-8 key when booting up to get to Safe mode) http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463 Select what specific product is shown.

When the tool completes, don't reboot. Instead, run the removal tool again. Select All known products this time, if a specific product is not shown. Reboot after running the tool for the final time.

 

6. Run the GetSystemInfo utility again, to create a new gsi report, and then please post the link to the new gsi report.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0