Jump to content
mahmoudalkurdi

Netwrok Agent problem

Recommended Posts

I am having Kaspersky administration kit 8.0.2134 with kaspersky workstation 6.0.2 MP4

My network traffic is very high I dont know what is the reason , I also delete the network agent from all the computers and it is 300 computers , it works well now , all the workstations takes the update and managed from the internet but without the high trffic of the network not from the administration kit ? when I tried to install agent on 3 computers as instance , when I ping the gateway for the VLAN the answer is request time out after that reply with a huge delay , I also check the firewall for the winodws and everything are off , I also make telnet for the port 15000 and the connection is failed.

any suggestion will be highly appreciated.

 

Share this post


Link to post

I am sorry, but it is absolutely impossible trying to analyze here on forum what might be wrong in a 300-computers network without any technical data available. It may be due to a myriad of reasons, not necessarily related to our products actually.

 

I would suggest the author writing to our Technical support. Our technical specialists will tell what exact information is required to analyze and solve the issue, and explain how to gather it. It would also help them a lot if you include a detailed description of the issue you are having into your request.

Share this post


Link to post

Yes , I know but thats what happened ??

the Kaspersky network agent is the main reason for this problem , why when i delete the network agents the traffic are ok ? and when i install it again the problem appear ? actually it is miserable !!!

any updates ?

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.