Jump to content

MikeL

Members
  • Content Count

    175
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MikeL

  1. I'm curious if you have resolved this issue yet? I'm also having this problem and would be grateful if you could share a resolution once complete.
  2. I'm also having this issue, which I just created a case for so that I can get the patch. We have many workstations where the protection is stopped, so if I could receive this patch ASAP, that'd be greatly appreciated. Case number is INC000008552210
  3. Just wanted to say thank you for pointing out the * in the path for excluding subfolders. Even KL didn't know this when I created a ticket regarding subfolders exclusions not working.
  4. Hi Nikolay, I created a Support Request via the Company Account and have attached the trace logs in the case. Request ID: INC000008137630
  5. Both KSC server and agents have v10.4.343. This issue is occurring on all machines with KES10SP2, even with a fresh policy with only startup control configured. klnagchk.log
  6. Path conditions don't seem to work at all in KES10SP2 (10.3.0.6294) since day one of release. I was hoping it would be fixed by now, but it still hasn't. For example, if I have a category created with the following path set as an condition to allow, it still blocks all file startup in the folder: C:\Executables\ Is this a known issue? Is there a patch to fix this, or some other known work around? Thanks
  7. I've got KSC 10 SP2 MR1 and KES 10 SP2. All existing categories that exist with MD5 hashes don't work on KES10SP2 Application Startup Control. Is there an easy way to convert these existing categories to new categories with SHA-256 hashes so that Application Startup Control can work without having the create new categories from scratch? Thanks
  8. Fresh install of 6294, and still Application Startup Control from KSC policy is not working correctly unfortunately. Probably no support for issues until it's official release, so I'll still recommend holding off until official release.
  9. Hope you're right, but it allowed installation with my key, not beta key.
  10. FYI, Follow the links to the current files and you'll find SP2 is available :ay: Unfortunately, I wouldn't rush it if I were you. Application Startup Control seems to be troublesome on 3 computers I've tested so far.
  11. Originally I attempted to just delete the registry entry for the plugin, then reinstall it, but this didn't work. Afterwards, I attempted to uninstall KSC Console, then reinstall, which didn't work either. So after this, I tried to do a hack job at copying the plugin folder and the plugin registry settings from the KSC server to the KSC Console computer, but this didn't resolve the issue. Then I took the uninstall string for that plugin from the imported registry settings "msiexec.exe /x{CDFB0ED9-B553-4212-82DB-F244E8F39487} /qb", uninstalled the plugin, then reinstalled it. This seemed to have resolved the problem.
  12. I just got the issue resolved. I took the Plugin registry settings from the KSC server, imported them into the KSC Console client, used the uninstall string for the problematic plugin, uninstalling it. Then reinstalled the plugin successfully. There were a few little "try this, try that" attempts at trying various things between, but in the end, that's basically what happened.
  13. I was upgrading from the latest version of KSC 10. No errors were reported during the upgrade. Thanks
  14. I attempted to uninstall KSC 10 Console, then reinstalling. The results are the same... the plugin will not install. Any ideas? This is on a Windows 8.1 machine.
  15. This was an upgrade. I see a plugin for "Kaspersky Endpoint Security 10 Service Pack 1 for Windows Console Plug-in". Should I delete it, then reinstall the installation again?
  16. The only plugins installed are: "Kaspersky Anti-Virus 8.0 for Windows Servers Enterprise Edition 8.0.1.923" "Kaspersky Endpoint Security 10 for Windows 10.1.0.867" "Kaspersky Endpoint Security 10 Maintenance Release 1 for Windows 10.2.1.23" "Kaspersky Endpoint Security 10 Service Pack 1 for Mobile 10.5.111.454" "Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows 8.1.0.1042" "Kaspersky Security Center Administration Server 10.2.434" "Kaspersky Security Center Network Agent 10.2.434" "Management of iOS-based mobile devices 10.1.254.0" "Managing mobile devices via Exchange server 10.1.249.0"
  17. I can't install the plugin for "Kaspersky Endpoint Security 10 for Windows Workstations: Service Pack 1 (version 10.2.2.10535)" to a KSC 10 SP1 Console. The setup for klcfginst.exe runs without prompt, but doesn't install. Any suggestions?
  18. Try putting your query in quotes. That seems to help for me in some cases.
  19. Does Patch C include Patch CVE-2014-0160 and Patch CVE-2014-0224? Thanks
  20. Hi, can I get the patch? I contacted support about a somewhat similar issue, and was given a PF_338 which didn't resolve myissue. I'd like to try this patch. INC000003001195 Thanks
  21. This seems to be fixed for me with Patch A. I had the issue with 10.1.249, but resolved it after applying Patch A and recreating the filter rule.
  22. I get the below informational event logged every 5 seconds, even after adding an exclusion. It's filling up the logs with the same reported event. Any help would be appreciated.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.