Jump to content

Tonky

Members
 • Content Count

  2,023
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Tonky

 • Rank
  Forum is my faith

Recent Profile Visitors

12,796 profile views
 1. Geduld is een schone zaak, dus ik wacht wel op de shop update. Bedankt voor de hulp!!
 2. Vreemd...ik gebruik ook de En versie maar ga naar de NL webshop... Kun je de link plaatsen?
 3. Okay, dus als ik het goed begrijp is het nog niet beschikbaar in de shop. Want "Remove limitations" in de app, brengt je naar 'Mijn Kaspersky' en daarna naar de shop waar het niet aanwezig is. Verlengen duurt nog 150 dagen, maar misschien s 200 MB per dag genoeg.. Brdankt voor je antwoord!
 4. Hoi Berny Alles OK met jouw? Een vraagje, waar kan ik " Kaspersky Secure Connection" kopen, in de webshop kan ik het niet vinden. Of ik ben erg kippig geworden.... Groetjes, Tonky :-)
 5. Lijkt mij lichtelijk overdreven, maar ieder zijn keus..
 6. Dat is idd de beste 'oplossing' zelf gebruik ik het ook nooit.
 7. Ik had met Chrome nog nooit problemen gehad, maar ik gebruik het VK nooit dus ik mis niets..
 8. Ik kon mijn wachtwoord ook niet kopiëren (dit forum) en zonder _ maar na het uitschakelen van het Virtual keyboard (extentie) lukte het wel...
 9. Daar verschillen wij dus van mening....
 10. 99% van de Kaspersky klanten weet nauwelijks van het bestaan van die sites af. Sterker als je als klant zelf opzoek moet gaan is het al fout. Als je b.v.b. onderstaand leest heb je toch de vraag, klopt dat, moet ik ‘het’ uitschakelen, die informatie moet zonder te zoeken voor iedereen beschikbaar zijn bij voorkeur in zijn/haar eigen taal.
 11. Wat ik bedoel is, als zoiets gebeurt dan verwacht ik een melding (met link) op de startpagina van Kaspersky, op alle startpagina's. Zodat klanten weten wat er speelt en in hun eigen taal, dat is goede communicatie.
 12. Denk jij dat er iemand is die dat gelezen heeft??? Laat staan dat er ook nog een NL afdeling is.
 13. Het gaat er niet om of het voorkomt maar dat er totaal geen communicatie is. Maar vanmorgen werkte de update weer.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.