Jump to content

minty1978

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by minty1978

  1. I figured out why some of the endpoints would not upgrade. It was down to the encryption type. The old version was using lite encryption, the new version is 256. I believe the only way to get around this is manual uninstall the lite encryption, reboot, then install the new version.
  2. Thanks Ivan, however whenever I create a task to install a new version of KES, it always fails saying that it is already installed (I guess because it sees the older version).
  3. And KSC 11 is here: https://support.kaspersky.com/ksc11#downloads
  4. Thanks Kirill, Is there anyway to create a task to update the devices running that old version to the latest v11? Can the task do it without any user intervention, and will it require a reboot between removal of old version and installation of the new one?
  5. Hi Dmitry, Yes, this is in the Policy section, as per screen shot below:
  6. Hello, We have KSC 10.5.1781 installed with 275 end points. For a while now I have had a section of 'Unknown' applications, which I assume is an old version of KES I have installed, but don't have a plugin installed for. Can anyone point me into how to find the version of the plugin I need to install?
  7. Hi Khaann, Click start, type 'cmd.exe' right click on the command option and select run as administrator. You might then be prompted to enter the administrator password. I then normally type the following commands in. cd\ cd program files (x86) cd KasperskyLab cd network agent klmover -address <serverIP> -logfile klmover.log
  8. Hello, When trying to view the current version of Kasperky Lab Applications in KSC10 (10.4.343) I get a scripts error come up, which I can either click yes or no to. Which ever I click, I then get a blank box where the latest applications would normally be shown. The exact error is attached, along with the line in that file I think it refers to. Any help appreciated
  9. Hi Konstantin, Ooops, I hadnt spotted that. :dash1: I'll change that, rebuild the package, and try again on monday. Thanks Stephen
  10. Hi Nikolay, I am one step closer, the package now installs, but still fails to reach the KSC. I have attached the log for that. The strange thing is, if I ping the server name SRVCHELTENHAM, I get a response, albeit an ipv6 address. I have attached the KLNAGCHK.log file. Thanks, Stephen klnagchk.log
  11. Hi Dmitry, Not that I recall. Would it be best to rebuild the package and try again?
  12. Hi Dmitry, KSC - 10.4.343 KES - 10.3.0.6294 KNA - 10.4.343 Thanks, Stephen
  13. Hi All, We recently migrated our Kaspersky estate to a new server, with a new name. I backed up the settings from the old server, and restored them to the new one. Then ran a task to get the endpoints to contact the new server. That part is all working as expected. The issue I am getting is when I install a newly created KES package (from the new server) on an endpoint, it fails at the point 'Checking admin server for connection.' After this, the installation stops. I have attached the install log file in the hope that you might be able to see what I am missing? Thanks, Stephen _klpkinst.zip
  14. Hi Adam, That certainly sounds plausible. I just checked, and I can click on any of the menu's, like help etc, and that all works fine. As soon as I click on any of the management area's in the console, it freezes. In the MS management console, it lists the SQL server for KAV_CS_ADMIN_KIT. I have restarted that session, but it still freezes. I may try a server reboot tonight then.
  15. Hi Kirill, The problem only started today. Sorry, by launching, I mean double clicking on the console icon. I believe the KSC version is: 10.2.149.0
  16. Hello, Whenever I launch the KSC on our server, it starts normally, but when I try to select anything on the screen it freezes. The only way out is to kill the process. I haven't rebooted the server (as I consider that a last resort with servers). I have uploaded the ~dump folder here: dropbox.com/s/kh99tjgadmsmpds/%7Edumps.zip Regards, Stephen
  17. Hi Kirill, Thanks for the response. I think I have cracked it thanks to your 'hint'. Rather than blocking programs that access zip files, I created a protected resource rule for .zip files, so nothing has access to them: I am beginning to understand the KSC tools a bit more now :cb_punk: Thanks again.
  18. It looks like I am able to block 'other' zip programs, like jZip and Winzip, however if the user just uses windows explorer to open a zip file, there is no way to block that, as I would be blocking far more than just the ability to open zips. I suppose the only other option is to install winzip on each PC as the default handler for zip files, and then block it....ouch!
  19. Thanks again Kravtsov, just running the inventory task first.
  20. Hi Kravtsov, Thank you for your reply. Could you point me in the right direction on how to do that? I guess I will need to block the default windows ZIP opener, WinZip, and I think some users have jZip installed. Regards, Stephen
  21. Yes that is the case. I think this will be fine for the majority of our users, they have no need to be opening ZIP files. Thanks, Stephen
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.