Jump to content

ZDavis

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About ZDavis

  • Rank
    Candidate
  1. Thanks, the email was caught by our EOP but it worked great, I am up and running now! Thanks again!
  2. We also require this fix. Case number is: INC000004327185 Thanks for your help!
  3. Here is the Report i attached yesterday. http://forum.kaspersky.com/index.php?act=a...t&id=274258 I will look into this now. Thank you everyone for your Assistance.
  4. Sir, I just ran KAVremover (previous versions, as well as the latest). I double checked my administrative privleges, and I double checked that UAC was disabled. I ran the installer cand received the same error. I am begining to think that some where along the way a component of windows installer was corrupted or is perhaps in conflict. I might try to the run the installer in Selective Startup with the windows installer enabled.
  5. Roger that, Attached is a screenshot of the Installer. The only files generated by the installer are the: $klnagent-setup-2013-12-26-14-57-59.log and a directory: "klnagent-2013-12-26-14-57-59"' I have zipped them both and attached. Thanks, logs.zip
  6. Thanks for your quick response. This is a local installation, taking place on a computer without any previous Kaspersky software installed. I am attaching a GSI report generated with the "slider" set to maximum as recommended. In addition I included the log files from my "AppData\Local\Temp" folder. Thanks again! Zach Davis IT Assistant Wallace Montgomery LLP GetSystemInfo_T764XCV_LRW_zdavis_2013_12_26_14_10_13.zip installation_logs.zip
  7. Hello, I am running into an unusual problem when trying to install network agent onto a workstation running Windows 7 Pro x64. I have not had this problem with any other workstation if my memory serves me. I first tried with Network Agent version 10.0.3361, and then tried with the latest version, 10.1.249. I receive the same error: ======================================================================= ===== === Trace Log File. Pid=3360 (0xD20). Started 26.12.2013 13:32:29.244. ==== ====================== Timestamp - Nov 18 2013 23:17:49. =================== ============================================================================ System: 'Microsoft Windows NT', Version: '6.1, 7601, Service Pack 1', Locale: 'English_United States.1252' 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L4 SETUP: CmdLine=/s /norestart 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L1 SETUP: CInstaller::Initialize(). 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L3 KLSTD: KLSTD_CreateDirectory('C:\Windows\Temp\klnagent-2013-12-26-13-32-29\', 1) 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L4 SETUP: Starting CInstaller::PreInstall... 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L4 SETUP: ...CInstaller::PreInstall took 0.098556 ms (User: 0 ms, Kernel: 0 ms, FullLoad: 0 %) 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L4 SETUP: Starting CInstaller::Install... 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L1 KLERR: #1, Error was caught in CInstaller::Install, .\installer.cpp@594. Error params: (1181/0x648 ("System error 0x648 (Unknown property.)"), "KLSTD", ..\..\..\extern\installer\install_utils.cpp@683) Error loc: ''. 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L4 SETUP: ...CInstaller::Install took 8.957458 ms (User: 0 ms, Kernel: 0 ms, FullLoad: 0 %) 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L4 SETUP: ResultCode=4013 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L1 KLPRSS: Starting KLPRSS_Deinit... 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L1 KLPRSS: ...KLPRSS_Deinit took 0.058024 ms (User: 0 ms, Kernel: 0 ms, FullLoad: 0 %) 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L4 KLPARSTR: Starting KLPAR::KLPAR_STRPOOL::StringsPool::~StringsPool... 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L4 KLPARSTR: ...KLPAR::KLPAR_STRPOOL::StringsPool::~StringsPool took 0.058877 ms (User: 0 ms, Kernel: 0 ms, FullLoad: 0 %) 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L4 KLSTD: Exclusive lock('C:\Users\zdavis\AppData\Local\Temp\kladminkit.lck') -- bReadOnly:0, lTimeout:0 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L4 KLSTD: Starting KLSTD_IfExists... 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L4 KLSTD: ...KLSTD_IfExists took 0.089596 ms (User: 0 ms, Kernel: 0 ms, FullLoad: 0 %) 26.12.2013 13:32:29.244 00000D20.00000EA4 L4 KLSTD: Leave exclusive lock('C:\Users\zdavis\AppData\Local\Temp\kladminkit.lck') ============================================================================ === Trace Log File. Pid=3360 (0xD20). Closed - 26.12.2013 13:32:29.260. === ============================================================================ I have tried everything that i can think of and I was wondering if you guys had any suggestions. Thanks, Zach Davis IT Assistant Wallace Montgomery LLP
  8. A few of our workstations are throwing this error back when attempting a remote installation: These machines run windows 7 x64, Gen3 Intel i7's and have more than enough ram. We run Security Center 10. Any guidance would be appreciated.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.