Jump to content

Bluesie

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Bluesie

  • Rank
    Candidate

Recent Profile Visitors

109 profile views
  1. A couple of days ago I couldn't get into my google emails - secure connection failed. Initially I tried lots of things with Firefox but eventually overcame the problem by adding 'mail.google' to the KIS exclusions in encrypted connection settings. Anyone know why this is suddenly necessary and wasn't a few days ago? KIS version 19.0.0.1088(c)
  2. Same problem here .. secure connetion not working .. don't suppose worth raising a fault report if it's so widespread .. be nice to know when it's going to get fixed though.
  3. Thanks all for the responses. My system is Windows 7 . My reports were set for only 24 hour retention but detailed reports as described were still showing for several months. I've just followed the renaming suggestion and my reports are now cleared .. thanks for that, but do I have to do that everytime I need to clear the reports ?
  4. I have Internet Security 2015. I go to "Reports and settings " and hit clear. I then go to "detailed reports" and find a list of Detected Objects (not active) , showing the URL date and time. ie the "CLEAR" action hasn't cleared the list. What do I do to clear this list ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.