Jump to content

microdata

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About microdata

  • Rank
    Candidate
  1. May be I'm not able to found this kind of settings, but I didn't find TLS check box or similar into the latest chrome... Could you please give me some detailed instructions? I also typed "chrome://settings/cookies" or something like "chrome://settings/TLS" but nothing...
  2. mhmmm... are you sure to speak about chrome and not internet explorer? I never found the "TLS, SSL, etc." options into chrome...
  3. Hi, I have a KSC9 server + KES8 installed on client on my Company. Since 2-3 days ago we're unable to browse https websites from our PCs by using Google Chrome. The browser Google Chrome is our default Company's web browser and we want still continue to use it instead of any other one. By disabling the "Web Control" into the EndPoint policy of our PCs, we "solved" the issue and we're still able to browse the https internet websites. The problem is not solved, because our internal security policies says that we MUST activate that control on antivirus software. How could I solve it? Thanks in advance. Max PS: By following other threads on this forum, I was not able to solve the issue (disabling web control, doing KES update, rebooting pc)
  4. Ciao, ho un problema molto simile, ma invece del java, l'errore di lettura è anche su Kaspersky (!!!): Tipo evento: Errore di elaborazione Risultato\Descrizione: Errore di elaborazione Oggetto: C:\Programmi\Kaspersky Lab\NetworkAgent\ssleay32.dll Oggetto\Tipo: File Oggetto\Percorso: C:\Programmi\Kaspersky Lab\NetworkAgent\ Oggetto\Nome: ssleay32.dll Motivo: Errore di lettura
  5. Ciao a tutti, abbiamo da poco cambiato antivirus passando da Avira a Kaspersky. :dash1: Ho installato il KSC 9 e KES8 su quasi tutto il parco macchine, circa 300 tra client e server (ho paura a farlo su tutte, visti i problemi assurdi che stiamo avendo). Sin dalle prime installazioni, il problema più angosciante riguarda i riavvii o gli spegnimenti random di client e/o server. Ho anche aperto diversi ticket al supporto Kaspersky, ma non hanno saputo aiutarmi. Ho raccolto e inviato migliaia di K di log che mi hanno richiesto, i problemi inizialmente non si sono più verificati ma in realtà rimangono. Il problema è che sono abbastanza random sia in termini di range temporali che di macchine: non esiste una comune. Al momento ho un'unica policy per gestire tutti i client, una per gestire i server e un'altra per gestire i PC dell'IT. Proprio ieri, 14.02.12, 7-8 PC di un reparto, si sono spenti. Non tutti i PC di quel reparto, ma solo quelli il cui nome netbios iniziava per "PROD". I registri dei log di kaspersky e di windows sono vuoti (relativamente al range temporale dello spegnimento). Filtrando gli eventi di sistema per cercare quelli con ID 1073, noto che ci sono i soliti messaggi che trovo un po' ovunque su tutto il parco macchine (sempre random sia in termini di macchine che di orario) che riportano ovunque il testo seguente: "Il processo winlogon.exe ha inizializzato il riavvio di PRED-02 per il seguente motivo: Impossibile trovare un titolo per questo motivo Causa non grave: 0xff Tipo di arresto del sistema: Arresta il sistema Commento: Kaspersky AdminKit shutdown signal.. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp." A volte il tipo di arresto è "Riavvia il sistema". Ho un altro problema angosciante, ma aprirò un altro thread in proposito. Al momento rimpiango amaramente Avira e mi sto maledicendo per essere stato il primo a fare il nome di Kaspersky in alternativa, al solo scopo di risparmiare 3-4 euro a licenza, per il resto Avira era superottimo. :dash1: Qualcuno ha una vaga idea di dove possa essere il problema?
  6. We have the same problem on various PC/Servers. The problem is random on various Operating Systems. We start from the same desktop/server image to deploy our OS, without any customization. On same OS, same patching level, same softwares/roles installed. On some cilent the KSC doesn't see the client online and it is not able to connect and manage that client. Ex: 2 servers on the same network as the KSC is - Windows Server 2008 x64 R2 SP1 - no roles installed - last OS patch installed - Windows Firewall disabled - Kaspersky Agent 9.0.2825 (manual installed, because we was not able to automatically deploy it on that server by KSC. After we instelled it, KSC shows the "+/-" symbol but if I right click the "check connection" it tells me that that server "is unavailable" also if I'm able to ping it) 1 server is normal communicating with KSC 1 server not and we have the "System error 0x80040154" Any ideas?
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.