Jump to content

need2knowmore

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by need2knowmore

  1. I appreciate the advice however, I've already tried that. I have of course defragged all drives, done an error check and so on. It just seems to me that KAV is being a little more aggressive than in the past.
  2. I remember seeing some KAV tips in Kas' support system somewhere on typical reasons for systems running slowly but I must have a brain short circuit today and can't find the page. I just reinstalled my os yesterday (winxp-pro sp3 32bit) and KAV noticeably slows things down (more than before the reinstall). I set all settings to recommended just to be sure it wasn't working overtime but I am even having trouble updating certain programs. I turn it off when installing programs from disc but trying to get updates (eg updating photoshop CS4) runs so slowly it virtually hangs and the update corrupts. I think I ought to try a repair to KAV. I appreciate any thoughts.
  3. Let me first list some specs... I'm using win-xp-pro 32 bit with sp3, and KAV2009 with all latest updates. When starting windows, I see the usual 'protected by KAV' at the top right of my screen. When shutting down the computer, I sometimes see the KAV tag line at the top right of the screen, and sometimes not. I haven't been too concerned about this, as I'm guessing it's just more to do with how windows is shutting down. I am a little curious though if anyone else has seen this happen and what they may think about it.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.