Jump to content

xXDarkStalkerxX

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About xXDarkStalkerxX

  • Rank
    Candidate

Recent Profile Visitors

244 profile views
  1. Hi @The Shield, where did you saw that this problem will be fixed with Patch D? This patch isnt in beta stage yet ...
  2. Kaspersky 2019 is having problems with TLS 1.3/Chrome since May and until now the bug wasnt fixed. It is a very know issue and yet Kaspersky Lab seems to simple ignore it; Tech Support wont be of a help because it isnt a individual problem but the Kaspersky's method of man-in-the-middle attack to check out https connections.
  3. I have the same issue plus the never ending updates. Version 2019 is quite powerful and light but is full of bugs in my machine, it is annoying.
  4. I am experiencing some strange bugs with Kaspersky Internet Security 2015 on Windows 8.1 x64; after a reboot the tray icon reports a old database time stamp (the second to last update) and my reports from Network monitor disappears, only showing traffic that happened after the reboot. Is it a know bug or my machine has a problem? This is a clean installation of the OS. Thanks in advance GETSystemInfo log
  5. Without Ad Muncher my browsing experience is much faster , just perfect , but still having problems with shutdown .
  6. Elas vencem todas juntas a partir da data que você usou a primeira licença. Aqui é o fórum em inglês , poste suas dúvidas aqui: http://forum.kaspersky.com/index.php?showforum=87
  7. It didnt fixed my shutdown problems , but I re-enabled Web Antivirus and its normal speed. I dont want to do a clean install now , besides Kaspersky everything is fine , I will try to reinstall KAV and see if its fix the problem ...
  8. Top of the old operating system using Microsoft Windows 8 Upgrade Assistant (Windows 7). I already uninstalled these programs , I will report back if the problem is fixed. Thanks for you help PS: Is there any problem to have Web Antivirus disabled? I dont like the slowdown that I fell when its activated , the rest is fine and my machine is running very fast.
  9. Sometimes my Windows 8 machine simple doesnt shutdown and I am almost sure that is Kaspersky's fault. I checked Event Viewer and I see these notifications when I try to shutdown : When Kaspersky is OFF I dont have any problem , in Wilders Security a user told me about this "registry leaked" error. http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=347390 This guy has the same problem : http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=258952 Thanks
  10. No it doesnt , I will reinstall OS and stay with 2009 version Thanks anyway .
  11. Hi i was using Kav version 2009 and decided to upgrade to the newest version , so i did . But version 2010 was running bad in my pc so i unistalled to back to the older version. Now my problems begin ... After the unistall process and reboot my mouse simple doesnt work anymore ( a generic ps/2 optical mouse) i tried many things to get the mouse back to live but no sucess at all. Can somebody help me? thanks and sorry for my bad english. I am using a linux live cd to acess the forum.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to make your experience of our websites better. By using and further navigating this website you accept this. Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on more information.