-
Who's Online 3 Members, 2 Anonymous, 949 Guests (See full list)
- virüssavar
- Alex Bond
- Berny
-
Forum Statistics
34.4k
Total Topics194.1k
Total Posts -
Member Statistics
72134
Total Members2002
Most OnlineNewest Member
Arda_
Güvenlik. Performans. Gizlilik. Hepsi kullanımı kolay tek bir uygulamada.
Kaspersky Small Office Security
Küçük ölçekli işletmenizi kolayca koruyun
Kaspersky Password Manager
Parolalarınız ve belgeleriniz her zaman elinizin altında
Unkomplizierter Schutz für kleine Unternehmen
Premiumversion
Kaspersky Safe Kids
Behalten Sie Ihre Kinder im Auge, auch wenn Sie nicht in der Nähe sind
Kaspersky VPN Secure Connection
Sicher. Privat. Außergewöhnlich schnell. So sollte Internet sein.
Kaspersky Standard
Mejora la protección con el optimizador del rendimiento del dispositivo
Kaspersky Plus
Seguridad. Rendimiento. Privacidad. Todo en una única aplicación fácil de usar.
Proteja fácilmente su pequeña empresa
Versión premium
Kaspersky Safe Kids
Supervisa a tus hijos, incluso cuando no estés con ellos
Protégez votre PME sans effort
Kaspersky Plus
Combina recursos de segurança, desempenho e privacidade em um aplicativo
Proteja a sua pequena empresa sem esforço
Kaspersky Premium
Proteção completa para seus dispositivos, privacidade online e identidade
Versão Premium
Kaspersky Safe Kids
Fique de olho nas crianças, mesmo quando não estiver por perto
Kaspersky VPN Secure Connection
Segura. Privada. Excepcionalmente rápida. Como a internet deveria ser.
Kaspersky Standard
Protezione avanzata con ottimizzazione delle prestazioni dei dispositivi
Protezione immediata delle piccole aziende
Versione premium
Kaspersky Safe Kids
Accertati che i tuoi figli siano al sicuro, anche quando non sei con loro
Kaspersky Secure Connection
Надёжное шифрование и защита данных — даже в открытых Wi Fi сетях
-
Popular Now
-
12
By Данияр 93
Started -
-
-
Forum
-
0
format usbsi virüslü mü nasıl anlaşılır
İyi günler , Format için usb oluşturdum ama bilgisayarımda virüs var mı yok mu emin değilim varsa ben usbyi hazırlarken usbye bulaşır diye endişelendim baya çünkü bazıları usbye bulaşıp format sonrasında kendini windows ile geri yüklüyormuş. Güvenlik konusunda : İlk başta sadece MBAM 12 tane PUP buldu onları karantinaya alıp temizledim pup zaten virüs değilmiş de neyse sonra Kaspersky ve MBAM ile bilgisayarımı defalarca taradım bir şey bulmadı, görev yöneticisinde cpu ve bellek kullanımı normal , procexp ile işlemlere baktım herhangi bir sorun göremedim sonra bu sefer çevrimdışı tarama yaptım yine temiz çıktı ama içimde sanki temiz değilmiş gibi bir his var yine de usb oluşturdum sonra usbye yükleme bittikten sonra usbyi hem Kaspersky hem MBAM ile taradım temiz çıktı yani yaptığım işlemlere bakınca virüs yok gibi duruyor ama yine de uzman birinin de görüşünü almak isterim nedense son zamanlarda iyice paranoyaklaştım yardımcı olursanız sevinirim bir de nvdia virüslü çıktı bilgisayarımda false positive mi -
10
Ошибка установки 1719 - KIS2019 на Windows XP.
Как минимум надо ставить все последние обновления для XP. А какой у вас процессор? -
10
Каким образом? Ставите на сборку? Хотите сказать, что какое-либо решение не предлагает? Это системная ошибка установщика Windows. Пробуйте рекомендации этой статьи, некоторые шаги могут отличаться для Windows XP: https://support.kaspersky.ru/common/error/installation/16153#block2 Или просто попробуйте дополнительно перерегистрировать системные библиотеки, связанные с Windows Installer - скопируйте следующий текст, откройте Блокнот, вставьте текст туда, затем сохраните файл с расширением .bat, например fixinst.bat и запустите его. net stop msiserver regsvr32 /u /s %windir%\System32\msi.dll regsvr32 /u /s %windir%\System32\msihnd.dll regsvr32 /u /s %windir%\System32\msisip.dll regsvr32 /s %windir%\System32\msi.dll regsvr32 /s %windir%\System32\msihnd.dll regsvr32 /s %windir%\System32\msisip.dll net start msiserver После этого выполните перезагрузку и попробуйте установить программу. -
1
Trojan.JS.Agent.exz found inside Firefox Cache folder
Full scan completed. Kaspersky didn't detect any threats. So I am at a completely confused how that Trojan.JS got there in the first place 😐 -
10
Ошибка 1719.После всех попыток установщик Каспера еще сносит установщик Windows. Ссылку на эту версию в этой ветке выше уже давал andrew75.Ошибка была та же. -
10
Совместим, просто специально убрали оттуда. - https://support.kaspersky.ru/common/compatibility/15479 Какая ошибка возникает? Или вы предлагаете погадать? Причин ошибки установки может быть очень много, возможно не хватает каких-то обновлений Windows. Попробуйте скачать более новую 2019 версию: https://products.s.kaspersky-labs.com/ -
0
Kaspersky ile tam tarama neden bu kadar uzun sürer
Merhaba arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım 14500hx işlemci 16 gb ram pcıe 4.0 m2 ssd kullanıyorum. Kaspersky premium abonesiyim ama tam tarama yaptım 2 saat 10 dakikada %22 seviyesine geldi ve 8-9 saat kaldı şeklinde bir yazı yazıyordu bu kadar uzun sürebilir mi sürmemesi gerekir diye düşünüyorum. Ayarlara baktım ama ilgili bir seçenek bulamadım ne yapmam lazım. -
7
Лицензия становится бесплатной.
Добрый вечер, @Marceu, Нужно сразу же обращаться в поддержку со скриншоами/видео и другими отчетами: https://support.kaspersky.ru/b2c/ru#contacts Здесь гадать можно долго в причинах, у меня в эти дни все нормально работает.
-