Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aşapğıdaki virüsü silemiyor çöz diyorum fakat virüs kalıcı şekilde gitmiyor 

Yardım edermisiniz ?

image.thumb.jpeg.49a98fb2d427940e03611c45f7d596f7.jpeg

• Like 1
Posted

Tespit edilen zararlı bir web sayfasına ait. Bu web sayfası size ait değilse silemezsiniz. Bu web sayfasını bilinçli şekilde ziyaret ediyorsanız girmemeniz gerekiyor. Bu tespiti ne yaparken alıyorsunuz onu araştırın bilginiz dahilinde değilse bu tespit.

Posted

Hocam web siteye girmiyorum yine'de saldırı geliyor.

Posted

Soruya cevap vermemişsinz. Ne yaparken bu yaşanıyor? Kullandığınız tarayıcı nedir farklı tarayıcıda bu yaşanıyor mu? Kullandığınız eklentileri kaldırmayı deneyin. Çerezleri temizlemeyi vb. deneyebilirsiniz.

Posted

eklentilerden kaynaklı mı ? 

Posted

Çerezleri temizledim google choremden fakat problem giderilmedi.

Posted

Sorulara cevap vermiyorsunuz. Bu şekilde sorun çözülmez. Kaspersky diğer iletişim kanallarından yardım isteyebilirsiniz.

Posted

Murat hocam nasıl olduğunu tahmin edemiyorum bir çok şey açtım kapatım , nereden geldiğini bilemiyorum , sorunuzu anladım cevap olarak ne deyeceğimi bilemiyorum bir gün açtım pc'yi virüs karşımda ne yaptığımıda bilmiyorum çöz diyorum çözmüyorda dediğiniz gibi çerezleri sildim, eklentileri sildim fakat sorun halen devam ediyor bir çokşey yaptım fakat onlarda facebook, twitter gibi sanal ortamlardayım buradan hiç bir linke tıklamadım.

Posted

Şuana kadar verdiğiniz bilgi sadece en baştaki resim ve Chrome tarayıcı kullandığınız. Chrome harici tarayıcı varmı belli değil, nereden eklenti çerez silindi belli değil. Düzelmiyor dediğiniz zararlı kaydına dair güncel veri yok, kullandığınız OS bile belli değil. Bunun dışında dediğin şeyler sözel kalıyor elde veri yok. Bu şekilde maalesef dediğim gibi ilerleyemeyiz. Buradan, diğer iletişim kanallarından iletişim kurup yardım isteyebilirsiniz sorununuz neyse;

https://support.kaspersky.com/tr/b2c/tr

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...