Jump to content

Recommended Posts

Kaspersky Kullanicisi
Posted

Merhaba. 2023 yılının Aralık ayından beridir Kaspersky Premium programınızın müşterisiyim, 3 senedir Kaspersky Premium antivirüs firmasının güvenlik yazılımınızı kullanmaktayım.

2021-2023 döneminde ise Kaspersky Total Security'den geçiş dönemlerinde ise Kaspersky Plus kullanmıştım.

2015 yılından beridir 11 senedir Kaspersky kullanmaktayım.

Kaspersky Internet Security ile başladığım bu yolda zamanla Kaspersky Internet Security, Kaspersky Total Security, Kaspersky Plus ve Kaspersky Premium ile devam ettim.

11 senedir Kaspersky firmanızı kullanıyorum. Lisans süremin bitmesine çok az kaldı. Tam 37 gün kaldı ve Kaspersky halen daha telefon numaramı aramadı ve mesaj göndermedi.

Apple macOS 26.1 Tahoe kullanmaktayım.

Kaspersky firmasının telefon numaramı arayarak bana indirimli kampanyalarını sunmasını talep ederim.

Saygılarımla.

Posted

Kaspersky telefon ile teknik bir konu olmadan veya telefondan geri döneceğiz şeklinde bir bildiri almadıysanız telefon ile bir iletişim sağlanmaz.

Genelde mail yoluyla iletişim sağlanmaktadır. Ürün kampayalarını da, Kaspersky bildirimlerinden sadece takip edebilirsiniz veya blog sayfası veya forum sayfalarını kontrol edebilirsiniz.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...