Jump to content

Recommended Posts

Neyzen Tevfik
Posted

Merhaba! Nasılsınız? Ben KYK yurtlarında ölmeden sürünerek yaşayan bir bireyim 😄 İnternet bizim yurtta aşırı sıkıntılı, bu yüzden ekde bulunan görseldeki güncellemelerin boyutu ne kadardır nasıl öğrenebilirim?.. (İnternet kullanım istatistiklerine göre tahminim "Aylık 700mb olarak görünüyor." 20mb falan-da mobil veri kullandığım için o mb'lerde lazım oluyor 😄 )

resim_2023-11-03_224734985.png

Posted

Boyutlar ürüne göre değişir zaten güncellemeyi 32dk önce yaptığınız görülüyor. Kotalı bir internet mi kullanılıyor? Bu devirde kotalı kaldı mı 🙂

Güncelleme ilk kurulduğunda büyük güncellemeyi yapar, sonrasında gelen düzeltme ve eklemelerle birkaç MB veya daha düşük boyutlu güncellemeler sağlanır korumanız güncel olması için.

Bu yüzden belirli bir boyut veremeyiz. Sadece ilk yükleme sonrası büyük sayılabilecek güncelleme paketleri alacağını bilin.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Neyzen Tevfik
Posted
On 11/5/2023 at 9:56 AM, murat5038 said:

Boyutlar ürüne göre değişir zaten güncellemeyi 32dk önce yaptığınız görülüyor. Kotalı bir internet mi kullanılıyor? Bu devirde kotalı kaldı mı 🙂

Güncelleme ilk kurulduğunda büyük güncellemeyi yapar, sonrasında gelen düzeltme ve eklemelerle birkaç MB veya daha düşük boyutlu güncellemeler sağlanır korumanız güncel olması için.

Bu yüzden belirli bir boyut veremeyiz. Sadece ilk yükleme sonrası büyük sayılabilecek güncelleme paketleri alacağını bilin.

Özür dilerim üniversite işlerinden burayı unutmuşum. Şuan aktif olarak kredi yurtlar kurumunun yurtlarından kalmaktayım. Sürekli kendim internetimi kullanıyorum. Benim internetim ve yurdun internetinde hâlâ AKK mevcuttur. Ben de tahmin ettim; lakin düşündüğüm gibi olmayanbilir diye bir uzmana sorayım dedim. Yoksa günlük veri tabanı, hash'lar falan GB olmayacağını biliyorum.

• Like 1
Posted

Aynen, ilk kurulumda güncelleme yaptığınızda sadece yüksek boyutlu olur sonrası dediğim gibi düşük MB cinsinden olur.

• Thanks 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...