Jump to content
  • Announcements

    • Rodion Nagornov

      Долгое сохранение сообщений || Delays while posting (click here to read the full text RU/EN)   09/20/2017

      Due to some technical reasons visual delays are possible while message sending. Actually your message is published immediately - just interface works long. In such case, please, do not re-send your message immediately! Press F5 to reload the page and check if your message/topic is published. || По техническим причинам возможно визуально долгое отправление сообщений на форуме. Фактически ваше сообщение публикуется мгновенно - долго отрабатывает графика. В случае подобной ситуации, пожалуйста, сначала обновите страницу (F5) и проверьте, появилось ли ваше сообщение. Не пытайтесь сразу отправить его заново.

Recommended Posts

I have just updated to KIS 2012 from 2011, and installed the first lot of updates fine. But now it says "Databases require update Problem will be solved after the update", but when I update it starts, gets to 15% in a few seconds and stops, no error message, nothing. And the warning stays.

 

Why wont it update?

 

 

Also, I have tried removing it and reinstalling it. Same problem

Edited by Dan-23

Share this post


Link to post
I have just updated to KIS 2012 from 2011, and installed the first lot of updates fine. But now it says "Databases require update Problem will be solved after the update", but when I update it starts, gets to 15% in a few seconds and stops, no error message, nothing. And the warning stays.

 

Why wont it update?

 

how did you installed KIS2012? above the 2011 or removing the previous version and than installed the new one? the date and system time is correct?

post a log GSI http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=915

Share this post


Link to post
how did you installed KIS2012? above the 2011 or removing the previous version and than installed the new one? the date and system time is correct?

post a log GSI http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=915

 

It was a fresh install of 2012, completely removed 2011, rebooted, then installed 2012. Also, when I try and run GSI scan, it crashes when finding video controllers? When you say system time, do you mean on windows or kaspersky.

 

Windows is correct, cant see any settings in kaspersky

 

EDIT: Youtube video of problem

Edited by Dan-23

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×