Jump to content

Recommended Posts

Posted

yeni sözleşmeyi onayladıktan sonra bir türlü vpn'e bağlanamıyorum. hangi ülkeyi seçersem seçeyim, her ne kadar beklersem bekleyeyim bağlanmıyor. çözümü var mı? çok can sıkıcı bir durum.

görsel_2025-11-29_224843448.png

murat5038
Posted

Kocaman sarı ile bildirim var ne yapmanız gerektiği orada yazılı. Win 11 kullanıyorsnunuz sanırım tahmin yarışması yapıyoruz soru sorma kurallarını bilmediğiniz için.

Win 11 kullanıyorsanız Konum hizmetlerinin aktif olması gerekir Windows sisteminde.

Nasıl açacağınız da hem sarı bildirimde hem de burada yazılmıştır inceleyin:

https://support.kaspersky.com/KSDE/Win5.23/tr-TR/283105.htm

Posted

Yeni sözleşmeyi kabul ettikten sonra Macbook M1 Pro MacOS 26 Tahoe (güncel) - Windows 11 (versiyona şu an bakamıyorum ama en günceli) - Samsung Galaxy S24 Ultra Android 16, ONE UI 8 (güncel) cihazlarımın hepsinde aynı bağlanamama sorununu yaşıyorum. Her server için geçerli hepsine bağlanmayı denedim. Basıyorum ve connectingde takılı kalıyor. Hepsinde konum hizmetleri açık, hepsinde uygulamanın konum erişimine izin verdim bana sarı uyarı gelmemesine rağmen. Hepsinde uygulamayı silip dosyalarını imha edip cihazları kapatıp açıp uygulamayı yeniden yükledim. Hiçbirinde VPN bağlantısı alamıyorum.

Hizmeti de premium kullanırım yıllardır, ücretli versiyondayım.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...