Jump to content

Recommended Posts

Posted

Merhaba, bugün itibariyle Kaspersky Premium üyesi oldum ancak 1 yıl 1 cihaz planını seçtim. Daha sonra 3 cihazım için ihtiyacım olduğu aklıma geldi. Mevcut olan planımı 1 yıl 3 cihaz şeklinde değiştirmek istiyorum. Bu planı iptal edip ücret iadesi sonrası yeni plana geçiş yapabilir miyim? 

murat5038
Posted

İptal sonrası ücret iadeniz olduğunda evet yeniden abonelik alıp yükseltebilirsiniz.

Posted

@murat5038 Destekten yazdım, konu ile ilgili dönüş bekliyorum. Ancak planı yükseltmek için harici olarak bir plan satın alım gerekiyor. 

murat5038
Posted

Harici olarak satın alım dediğinizi anlamadım. İptal işlemi başlatıldıysa işem bittiğinde onaylandığında yeni aboneliği normal şekilde alabilirsiniz.

İptal işlemiolmasaydı buradan yükseltmeyi denemenizi tavsiye edebilirdim:

https://www.kaspersky.com.tr/renewal-center/home#

Posted

@murat5038 Kaspersky lisans anahtarıma nereden ulaşabilirim? Etkinleştirme kodum var ancak lisans anahtarı farklı bir şey

murat5038
Posted

Kaspersky hesabında görünür veya mail ile gelmiş olabilir. Kaspersky ürünü uygulama içinde lisans kısmında da görebilmeniz gerekir.

Posted

@murat5038 Buldum, teşekkürler. 

Yenileme döneminden önce lisansınızı yenilemeye çalışıyorsunuz. Kullanım süresinin sona ermesine 367 Günler kaldı, lütfen 09.07.2025tarihinden sonra tekrar deneyin. Yenileme dönemi geldiğinde size e-posta yoluyla hatırlatacağız. 

Şeklinde mesaj aldım.

@murat5038 Gönderdiğiniz link yükseltme değil yenileme linki, o sebepten çalışmadı.

murat5038
Posted

Lisans girince size farklı abonelikler bildirmesi gerekirdi. Destek ile iletişime geçip onu da sorabilirsiniz.

Lisans konularında destek sadece işlem yapabiliyor.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...