Jump to content

Recommended Posts

Posted

Merhaba ben 7 yıldır kaspersky kullanıyorum son 1 aydır pasword menagerda bug problemi yaşadım firma yetkilileri bana problemi çözdüklerini söylediler ama hala daha hesabıma lisansımı giriyorum doğru şifre girdiğim halde kabul etmiyor 2. bir olay ise mykaspersky giriş şifrem password menager a giremediğim için usb belleğimde kayıtlıydı usb belleğim bir şekilde bozuldu veri kurtarılması imkansız biçimde ben şimdi mykaspersky a giriş yapamıyorum password menagerda iki adımlı doğrulamam olduğu için google hesabıma da giriş yapamıyorum kaspersky yetkilileri google hesabınızı kurtarın diyor google a yazıyorum güvenlik için girdiğim ikinci e postamda kaspersky password menagerda kayıtlı o epostadan kod yazamadığım için hesabım kurtarılamıyor yaklaşık 23 hesabım şuan kaspersky da rehin kalmış durumda 20 gündür kaspersky müşteri temsilcileri beni oyalıyor linsansımı istiyor epostama erişimim yok o epostadan yazın diyor yazıyorum bilgileri gönderiyorum en sonunda yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar şuan gerçekten kaybettiğim paramın hesaplarıma erişemediğim için kaybettiğim işlerim kimsenin umurunda değil sadece belirttiğim eposta adresine şifre yenileme linki veya geçici bir şifre istediğimde böyle bir prosedür yok diyorlar ürünü satıyorlar fatura yollarken bilgileri kaydetmiyorlar sanırım bize ızdırap olsun diye aynı bilgileri 100 defa istiyorlar ama yinede çözüm yok eskiden 1 günde çözülen problemler 20 gün oldu hala daha bir çözüme kavuşmadı şifre yenileme linki yollamak bu kadar zor olmamalı insanlara ben çözüm sunuyorum müşteri hizmetleri sadece bilgi istiyor dalga geçer gibi sonundada olumsuz cevap veriyor sinirden uyku uyuyamıyorum resmen psikolojim bozuldu çalışanlara dert anlatmak çok zor tüm kayıplarım ve işlerim için durumun çözülmemesi halinde hem çalışanlara hemde şirkete maddi manevi tazminat davası açacağımı bildirmek isterim ilk defa paramla bu kadar mağdur oldum umarım başka kimse yaşamaz bu olayın peşini asla bırakmayacağım 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...