Jump to content

I can't download Kaspersky VPN Secure Connection

Go to solution Solved by harlan4096,

Recommended Posts

Posted

Hello everyone, today i have a problem. I can't download Kaspersky VPN. I'm opening Kaspersky Privacy tab, and click the "Download" button on Kaspersky VPN. And opening a Download wizard. When downloading percentage came to 20, Kaspersky giving to me and error. I restarted my system and tried again, but it was the same. Can anybody help me?

Türkçe: Merhaba arkadaşlar, Kaspersky VPN ile ilgili bir problemim var. Kaspersky VPN'i indiremiyorum. Kaspersky'ı açıp gizlilik sekmesinde VPN bölümüne gelip "Yükle" dediğimde, indirme şeyi açılıyor ve kurulum başlıyor. Ancak %20'ye geldiğinde Kaspersky bir hata veriyor. Sistemi yeniden başlattım, temp, %temp% klasörlerini temizleyip defalarca kez baştan denedim ama her seferinde aynı sorun yaşanıyor. Hata ektedir. Daha önceden Kaspersky VPN bilgisayarımda yüklüydü. Program kaldırdan kaldır dediğimde belirli bir kısımda takılı kalmıştı ve iptal et dememe rağmen tepki vermiyordu. Ben de mecburen görev yöneticisinden kaldırma programını kapattım. Daha sonrasında VPN yüklüydü ama program kaldır menüsünde gözükmüyordu. Ben de Revo Uninstaller ile kaldırmayı denedim. Ancak yanlışlıkla bazı Regedit kayıtlarını silmeyi unutarak ileri dedim ve kaldırdım. Sanırım sorun bundan kaynaklanıyor. Nasıl düzeltebilirim?

image.thumb.png.1979518510db467127ec6d23799bd443.png

• Solution
Posted

Türkçe: Merhaba arkadaşlar, Kaspersky VPN ile ilgili bir problemim var. Kaspersky VPN'i indiremiyorum. Kaspersky'ı açıp gizlilik sekmesinde VPN bölümüne gelip "Yükle" dediğimde, indirme şeyi açılıyor ve kurulum başlıyor. Ancak %20'ye geldiğinde Kaspersky bir hata veriyor. Sistemi yeniden başlattım, temp, %temp% klasörlerini temizleyip defalarca kez baştan denedim ama her seferinde aynı sorun yaşanıyor. Hata ektedir. Daha önceden Kaspersky VPN bilgisayarımda yüklüydü. Program kaldırdan kaldır dediğimde belirli bir kısımda takılı kalmıştı ve iptal et dememe rağmen tepki vermiyordu. Ben de mecburen görev yöneticisinden kaldırma programını kapattım. Daha sonrasında VPN yüklüydü ama program kaldır menüsünde gözükmüyordu. Ben de Revo Uninstaller ile kaldırmayı denedim. Ancak yanlışlıkla bazı Regedit kayıtlarını silmeyi unutarak ileri dedim ve kaldırdım. Sanırım sorun bundan kaynaklanıyor. Nasıl düzeltebilirim?

I see You messed up Your system trying to uninstall with a 3rd party tool...

You can try to remove KVPN completely with this tool:

https://support.kaspersky.com/tr/common/uninstall/1464

Also, You can download this tool: https://www.resplendence.com/download/RegistrarHomeV9.exe

Install, and in the column of the right, type "kaspersky", and click on button Search, once ended, delete all the entries found.

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...