Jump to content

Device tab on My Kaspersky Devices tab, Last connected? - confusing information, [Solved] [Closed]


Go to solution Solved by Flood and Flood's wife,

Recommended Posts

I currently have KIS running on 3 computers. All 3 are running 19.0.0.1088(f) with up to date (within a day) databases. In the Devices tab on my My Kaspersky page, one of the devices shows last connection today, one shows the last connection in 2018, and one shows 2016. The one showing a 2018 connection knows the computer is running KIS 2019. The one showing a 2016 connection thinks the computer is still running KIS 2016. What is the "connection" referred to? I just connected to My Kaspersky from the (supposedly) back-level computer, and that computer connects with some Kaspersky server daily to get database updates. There is a "Disconnect" function on the My Kaspersky Devices page but gives a warning that the action is irreversible so I haven't tried it. I'm not sure what value there is in being connected - especially if the connection is somehow years old - but I'm reluctant to disconnect before knowing what this will do. BTW, I have not been able to reply to a previous thread I started so don't know if I'll be able to reply on this thread. Be assured I will read every reply I get even if I cannot reply.
Link to comment
Share on other sites

  • Solution
Hello Patrick O'Keefe, Welcome!
  1. Were the devices (showing incorrect info) connected to MyKaspersky account by selecting MyKaspersky from the KIS application?
  1. The "Disconnect" function allows for syncing b/w the device and the MyK portal.
The "irrevisible" msg is badly worded, the function restores when the device is rebooted and the connection re-established, use the KIS "MyKaspersky" application, to connect to the portal & sync the devices.
  1. You can reply to your posts whenever you're ready, we never stop anyone (unless of course they've breached Community guidelines). You're always welcome:slight_smile:!
Thanks!
Link to comment
Share on other sites

Interesting. For the device that was showing last connection in 2016, I did a "Disconnect". That computer's icon briefly disappeared and was almost immediately replaced with a new icon showing a last connected date of yesterday. I guess I have to manually get rid of old records to make way for the new ones. I've disconnected the other back-dated computer but now need to bring up My Kaspersky from it to reconnect. Thank you for your help. And regarding replies, I sent an inquiry on Kaspersky's "Need help with this website?" forum. I was told that there is a problem with their editor that makes the Reply button disappear with some browsers at some screen scaling. I changed the scaling and suddenly I have a Reply button.
Link to comment
Share on other sites

Hello Patrick O'Keefe, You''re very welcome, we're glad it's solved. AND - thank you for posting: "re: "replies",(Kaspersky advise) there is a problem with their editor that makes the Reply button disappear with some browsers at some screen scaling" Changing the scaling resolves the issue - the Reply button "becomes" available. This is very useful information and will help others. Much appreciated! Best regards!
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.