Jump to content

5 cihaz için Kaspersky Premium aldım fakat sadece 2 cihazda VPN gözüküyor.

Recommended Posts

Posted

5 cihaz için Kaspersky Premium aldım fakat sadece 2 cihazda VPN aktif. 3.cihazda sadece Kaspersky koruma var vpn ise 300mb ile sınırlı. Yapmadığım birşey mi var ya da herhangi birşeyi yanlış mı yaptım aydınlatırsanız sevinirim. 

Posted

@Mikhail Shakhov

Mikhail cevabına göre belirttiğiniz üründe bu şekilde cevap vermiştir:

Lisansın aktivasyon yuvaları vardır. Kaspersky Premium 5 cihazlarında 5 aktivasyon yuvası vardır.

Müşteri Kaspersky Premium + Kaspersky VPN(Premium)'u 5 cihazda etkinleştirebilir, eğer bu iki ürün de bir cihazda etkinleştirilirse - bir etkinleştirme yuvası kaplar. Ancak bu ürünler farklı cihazlarda etkinleştirilirse, örneğin: KISa Akıllı Telefon 1'de etkinleştirildi ve Kaspersky VPN PC1'de etkinleştirildi - bu durumda 2 etkinleştirme yuvası kaplar. 

Buna göre siz 5 alandan birini Kaspersky premium kullanmışssınız. Diğer VPN'leri hangi cihazlarda kullanıldı? İkisi de farklı cihazlarda kullanıldı ise 3 alan kullanmış oluyorsunuz. Kalan 2 hakkınız buunması gerekiyordu. MY Kaspersky hesabınızdan kişisel bilgileri, lisans numaranız gözükmeden kutuların tam ekran resmini paylaşın.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...