Windows 11 üzerinde Kaspersky Plus kullanıyorum. Akıllı Ev Monitörü özelliğini aktifleştirmek istiyorum ancak Windows konum izinleri nedeniyle pasif durumda kalıyor.
Windows Ayarları > Gizlilik ve Güvenlik > Konum sekmesinde "Masaüstü uygulamalarının konumunuza erişmesine izin ver" listesinde Kaspersky görünmüyor. Ağım "Özel Ağ" olarak ayarlı, konum servisleri açık ve lfsvc hizmetini yeniden başlatmama rağmen Kaspersky konum izni istemiyor.
Bu izni Windows'a manuel olarak nasıl tanımlayabilirim veya bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Featured Replies
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Windows 11 üzerinde Kaspersky Plus kullanıyorum. Akıllı Ev Monitörü özelliğini aktifleştirmek istiyorum ancak Windows konum izinleri nedeniyle pasif durumda kalıyor.
Windows Ayarları > Gizlilik ve Güvenlik > Konum sekmesinde "Masaüstü uygulamalarının konumunuza erişmesine izin ver" listesinde Kaspersky görünmüyor. Ağım "Özel Ağ" olarak ayarlı, konum servisleri açık ve
lfsvchizmetini yeniden başlatmama rağmen Kaspersky konum izni istemiyor.Bu izni Windows'a manuel olarak nasıl tanımlayabilirim veya bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.