Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kaspersky 1 yıllık premium hediyem vardı. Kod kullanmıştım bunun için. 1 yılı doldurduktan sonra bu sefer kredi kartımla 1 yıl daha üyelik aldım. Bu yaklaşık 10 gün önce oldu. Ancak o günden sonra 4 ya da 5 kere yani 2 günde bir falan kasperskyden mail alıyorum. Mailde Tanımadığım bir cihazın hesabıma eklenmesi için onay isteniyor. Maillerden birinin ekran görüntüsünü ekte koydum. Mailde yazanı tam olarak belirtmek gerekirse: 

"Sayın Kullanıcı,

fenerli (Desktop) cihazındaki yeni Kaspersky uygulaması hesabınıza eklendi. Bunu sizin yaptığınızdan emin olmak istiyoruz. My Kaspersky hesap sayfanızı açın ve yeni uygulamayı onaylayın veya hesabınızdan silin." şeklinde 2 günde bir başka bir cihaz ismiyle ilgili aynı maili alıyorum. 

Hesaba girip cihazlar kısmına baktığımda sadece kendi cihazım görünüyor onaylama daveti falan da yok. Ekte bunun ekran görüntüsünü de koydum. Tamam şifre değiştirmek bir çözüm ama neden ben premium satın alınca bu maillerin gelmeye başladığını anlamadım. Önceki üyeliğimi kod girerek aldığım için daha önce hesabıma giriş yapmamıştım. 10 gün önceki satın almayı yapmak için yeni şifre oluşturmam gerekti. Ben yeni şifremle hesabıma girip satın alma yaptıktan 1 gün sonra nasıl başkaları hesabıma erişip de kendi cihazını eklemeye çalışabiliyor. Bunun bir açıklaması var mı? Yardımlarınız için teşekkür ederim. 

Mail ss.png

Ekran2.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...