Jump to content

Satın alınma kaspersky hesabıma yansımıyor

Recommended Posts

gokhanmdikmen
Posted

1 year 3 device aboneliği gerçekleştirdim telefonumdaki deneme sürümü bittikten sonra. ama uygulamada bunu göremiyorum halen bana deneme sürümünüz bitti uyarısı veriyor. apple parayı bir kere iade etti, uygulama içinden satın alayım dedim yine aynı. satın aldığım şey hesabıma yansımıyor.

IMG_3320.png

IMG_3319.thumb.png.3570707faedba238ecc25c7ee99c9bf4.png.ae4f6aaf1f6ce62aabfac7cc46da85f7.png

murat5038
Posted

Birkaç saat içerisinde sisteme düşecektir. Satın almayı uygulama üzerinden aldıysanız mailinize de anahtarınız gelecektir. Oradan My Kaspersky anahtarını lisanslar kısmından tanımlayabilirsiniz. Uygulama üzerinde etkin olmaz ise deneme lisansınızı iptal edip My Kaspersky üzerinden cihazınız gözükecektir oraya lisansı yollayabilirsiniz.

https://support.kaspersky.com/KPC/1.0/tr-TR/95218.htm

Buraı kontrol edin.

gokhanmdikmen
Posted

Halen durum aynı. Ne kadar zor kaspersky i satin alip kullanmak. Hicbir mail gelmedi. Bu konuda kim yardimci olabilir? Hem kaspersky turkiye destege hem kaspersky yurtdisina ingilizce olacak sekilde mail attim. 

murat5038
Posted

Mail attıysanız telefon desteğini kullanın. Yukarıda belirttiğim yerden telefon kısmından ilerleyin.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...