Jump to content

Kaspersky Vpn'i kullanamıyorum

Recommended Posts

Posted

Bilgisayarım üzerinden Kaspersky Vpn kullanmak istediğim de vpn'i çalıştırıyorum ve bağlanıyorum fakat bağlandıktan 30-40 sn sonra Kaspersky Vpn'den bağlantımın koptuğunu bildiren bir bildirim alıyorum.  uygulamada sınırsız sürümüm aktif oldugu yazıyor fakat kaspersky sitesine girdiğim de bir kaç farklı uyarıyla karşılaşıyorum. My kaspersky'de bildirimler de "aboneliğinizin süresi doldu yazıyor". Ayrıca yine my kaspersky'de "etkinleştirme hatası oluştu" yazıyor. hangi sebeple Vpn'i kullanamadığımı anlayamadım. 

kasperskyk.png

• 3 weeks later...
Posted

Bu devamlı yaşanıyorsa yani açık olduğu sürece art arda gelen durum ise yazılımı kaldırıp, temiz önyükleme ve ağ sürücülerinizi gözden geçirip kontrol sağlamalısınız.

Lisans sorunları için de eğer birden fazla kez aynı ürün için lisans alındıysa teknik destekle iletişime geçip birleştirme yapılıp yapıamayacağını sorabilirsiniz.

İnternet hız ve ping testlerinde soru yaşanıyor mu kontrol sağlanmalıdır. VPN ve benzeri farklı firmaların ürünleri varsa bunlar kaldırılmalıdır. DNS otomatikte değilse otomatiğe alıınmalıdır gibi birden çok etken gözden geçirilmelidir.

Bunlara rağmen sadece bağlantı kopma sorunları sadece devam ederse bilinen sorun olabilir:

https://support.kaspersky.com/KSDE/common/tr-TR/251096.htm

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...