Jump to content

Kaspersky VPN Açıldığında Reklam Engelleyicinin Devreye Girmesi

Recommended Posts

Posted

Başlıkta belirttiğim gibi kaspersky vpn'i çalıştırdığımda ziyaret ettiğim sitelerdeki reklamları engelliyor fakat vpn kapattığımda karşıma reklamlar çıkmaya başlıyor. VPN'in ben açmadan sitelerdeki açılır yeni sekmeleri engellemesini istemiyorum. Reklam Kara Listesine erişip belirlediğim reklamları kaldırmak istiyorum. Çünkü bir çok sitede reklamlar cıkmayınca içerikleride görmek mümkün olmuyor. VPN'i kapattığım anda sorunsuz bir şekilde reklamlar karşıma cıkıyor fakat VPN açtığım anda reklamlar çıkmıyor buda söylediğim gibi reklamları kapatıp içeriğin açılmasına engel oluyor. Ayarlarından ne kadar kontrol etsemde bu ayarı kapatacak bir seçenek yok. Yine de size sormayı uygun gördüm. Lisanslı VPN uygulamamı bu yüzden kullanamıyorum. Kaspersky Plus'u bilgisayarımdan silmeme rağmen VPN kendi başına reklamları engellemeye devam ediyor. Reklam listesine erişip seçeceğim siteleri listeden cıkartmam mümkün mü yada çözüme ulaşabileceğim farklı bir yol var mı? Bu arada sadece Kaspersky değil herhangi bir VPN açtığımda açılır reklamları direkt engelliyor. 

Posted

Kısaca reklam engellemeyen VPN istiyorum. Çünkü gezindiğim sitelerdeki içeriklere reklamları görmeden ulaşamıyorum, saygılar.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...