Jump to content

kaspersky uygulamayı açmama izin vermiyor

Go to solution Solved by lupus,

Recommended Posts

Posted (edited)

Merhabalar, 2-3 gündür kaspersky daha öncede oynadığım oyunları açmama izin vermiyor. Oyuna tıkladığımda birkaç saniye giriş sayfasını görüyorum sonrasında kendiliğinden kapanıyor. İnternette gördüğüm birkaç yöntemi denedim, veri yürütme engellemesine ekledim, kaspersky içinde istisnalar kısmına ekledim dosyaları ama hiçbiri işe yaramadı. Yardımcı olabilecek var mı?

Edited by lupus
murat5038
Posted

Widows ayarlarını değiştirmişssiniz söylediğinize göre bu tür bilinçsiz hareketler ile Kaspersky bağlantısı bulunmuyor. Windows sorunlarını çözdüğünüzde yapılandırma ayarlarını doğru yaptığınızda Kaspersky eniden yüklediğinizde olağan şekilde çalışacaktır. Herhangi bir uyarı almıyorsanız Kaspersky kaynaklı olmayabilir. Raporları incelemeniz gerekmektedir saydığım kontrolleri ve düzeltmeleri yaptıktan sonra.

• 2 weeks later...
  • Solution
Posted

tekrar merhaba, dediklerinizi gerçekleştirdim. Kaspersky ve oyunu silip tekrar yükledim ama sonuç aynı. Kaspersky'ı yükledikten sonra bu hatayla karşılaştım. Hala da aynı sorunla uğraşıyorum. Yapabileceğiniz birşey yok mu?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...