Jump to content

Kaspersky Premium Paket VPN Sorunu

Recommended Posts

Posted

Merhaba, premium paket satın aldım ancak vpn kullanırken full sürüme geçin diyor. Zaten full sürüm içerisinde sınırsız vpn vardı neden ekstra vpn aboneliği almam gerekiyor? 

Posted
On 04.02.2023 at 01:15, Korkmaz said:

Merhaba, premium paket satın aldım ancak vpn kullanarak full sürüme geçin diyor. Zaten tam sürüm içinde sınırsız vpn vardı neden ekstra vpn aboneliği almam gerekiyor? 

Bildiğim kadarıyla Premium paketinde sınırsız VPN var. Ancak siz, Premium paketini nasıl satın aldınız? Türkiye'de satışta mı şu an? Veya indirilebiliyor mu?

Posted

Türkiye sitesinde satışı yok diye biliyorum. Premium paket dediği sanırım Total Security olabilir. ÇÇünkü hiç görmedim Premium satış. Varsa linkini atabilir misiniz?

Posted

Bahsettiğiniz sürüm Total Security. Total Security'e sınırsız VPN dahil değil. VPN'yi ayrı satın almanız gerekiyor. Ancak yakın zamanda Standard, Plus, Premium paketleri çıkacak. Total Security aldığınız için de sizi Plus paketine yükseltecekler ve yine VPN dahil olmayacak. Keşke bekleyip Premium çıktığında alsaydınız. Premium paket henüz çıkmadı. Total Security bu.

• Like 1
Posted

Ancak paket üzerinde VPN olduğu gözüküyor, zaten ücretsiz olan bir vpn'ni neden paket üzerine yazmışlar ki?

• 2 weeks later...
Posted

Bahsettiğiz sürüm KTS, KTS içeriğinde kısıtlı süreli lisans mevcuttur. Yeni gelecek ürünlerde sadece plus ürünü ile sınırsız olacak.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...