Jump to content

kaspersky plus

Recommended Posts

Posted

Merhabalar. Kaspersky plus aldım. bunun içinde vpn yok mu. vpn de var ise ki var, plus ın vpn sini kullanamıyorum. kısıtlı kullanım sunuyor..önceden aldığım vpn yi kullanmak zorunda kalıyorum..

image.thumb.png.afcf2b9d26d72843c3d7ef9abffb5605.png

image.thumb.png.3750e8fee75bdb837fd68f9c13b1aa5f.png

Posted

Ürünü nereden satın aldınız? Farklı lisans ile yükseltme mi yapıldı? Lisans My Kaspersky hesabında durumu nedir? VPN penceresinde lisans girin belirtiliyor lisans girmeyi denemediniz mi? My Kaspersky üzerinden ürünler kısmında lisans gönder ile vpn etkinleştirmeyi deneyin Plus lisansınız var ise ve daha çnce başka cihazda etkinleştirilmemiş ise. 

Posted

ülkedeki satın aldım. internet güvenliği vardı. ısırıldı. vpn olduğu için plus tercih ettim. lisans anahtarı çıkıyor hep karşıma. etkinleştirme kodunu bulamıyorum.

Posted

Türkçe biliyor musunuz? Yukarıda sorduklarıma doğru cevap verirseniz ilerleyebiliriz. Ürünü nereden aldınız? İnternet sitemiz üzerinden mi farklı yerden mi?

My Kapersky hesabınız griş yapınca lisanslar kısmında hangi lisansınız gözüküyor? Sitemizden alınan lisanslar, satınalırken girilen mail adresinize gönderilir oradan lisansınıza gerekli talimatlara uyarak görebilirsiniz ve işlem sağlayabilirsiniz.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...