Jump to content

kaspersky pasword manager yükleme ekranından sonra açılmıyor

Recommended Posts

Posted

ödememi geciktiğini gördüm ödemeyi yaptım ama şöyle bir sorunla karşı karşıyayım ana poralayı girdikten sonra şifre çözülüyor diyor ve sonre kendini kapatıyor şifrelerime erişemiyorum yardımcı olurmusunuz sevinirim 

Ekran Alıntısı.PNG

Recep0634
Posted

sorunu çözdüm arkadaşlar denetim masasından silme ile sorun çözülmüyor o yüzden revo uninstaller gibi uygulama indirin indirmenizin sebebi sildiğinizde çerezleri bilgisayarda tutması o yüzden uygulamaya girin ve kaspersky password manager seçip sile basın ilk başta kendi silme ekranına gelicek ve 3 tane kutucuk çıkıcak onları seçimini kaldırın ve sonra kaspersky password manager silinicek revo uninstaller baktığınızdan uygulama ile alakalı gereksiz çerezleri ve kalan dosyaları tamamen taramasını isteyin yani detaylı tarama yapmasını isteyin ve çıkan tüm dosya ve çerezleri silin sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve siteye girin kaspersky pasword manageri indirin ve inen dosyayı sağ tık yapıp yönetici olarak başlatın ve sorun çözülücektir ben kendi sorunumu böyle çözdüm sizin de böyle bi sorununuz varsa benim yaptığım şekil deneyin çözülmez ise forumda sorununuzu çözülmesini bekleyin 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...