Jump to content

Kaspersky Bölünmüş Tünelleme

Go to solution Solved by murat5038,

Recommended Posts

Posted

Merhabalar,

her zaman VPN üzerinden bağlanan uygulamaları seç kısmından DC'yi seçiyorum fakat oyunlarda da aktif oluyor VPN. Sadece tek bir uygulamada bağlanabilmek için satın almıştım.

• Like 1
Posted

Bende bu yüzden satın almıştım ve bende giremiyorum oyunlara. Bölünmüş tünelleme kullandıktan sonra discord çalışıyor ama oyuna erişim sağlayamıyorum. Senin dediğin gibi oyunlara vpn açmıyor direk giremiyorum. Kısaca açıklamam gerekirse tünelleme çalışıyor fakat anlamadığım bir sebepten oyunları da etkiliyor. Bunun çözümü için destek verebilecek ekip var mı? 

Addiction
Posted

Aynı sorunu yaşıyorum.

Paradoxxum
Posted

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, çözümü nedir?

Posted

Bende de aynı problem var çözebildiniz mi?

BlackRazorX
Posted

Arkadaşlar maalesef durum bende de böyle. Ben çözümü VPN kullanmayacak uygulamaları tek tek seçmekle buldum. Misal, Chrome ve oynadığınız oyunları asla VPN kullanma olarak seçerek devam ederseniz sorun yaşamıyorsunuz. Biraz saçma ve zahmetli evet ama bu şekilde çalışıyor, sadece Discord seçiliyken işe yaramıyor.

Posted

Bendede aynı problem var. :(

Posted

Bölünmüş tünellemede sadece discord seçimi yapıp vpn i açtığımda  discord çalışıyor browserler normal internet ama diğer oyunlara ve uygulamlaara  girmeye çalıştığımda  sıkıntı yaşıyorum. Lol açılmıyor steam hata veriyor. Bir çözüm sunarsanız çok seviniriz.

15 hours ago, BlackRazorX said:

Arkadaşlar maalesef durum bende de böyle. Ben çözümü VPN kullanmayacak uygulamaları tek tek seçmekle buldum. Misal, Chrome ve oynadığınız oyunları asla VPN kullanma olarak seçerek devam ederseniz sorun yaşamıyorsunuz. Biraz saçma ve zahmetli evet ama bu şekilde çalışıyor, sadece Discord seçiliyken işe yaramıyor.

bende o şekilde de çalışmadı tek tek ekledim 

Paradoxxum
Posted
On 10/11/2024 at 3:19 AM, Armi said:

Bölünmüş tünellemede sadece discord seçimi yapıp vpn i açtığımda  discord çalışıyor browserler normal internet ama diğer oyunlara ve uygulamlaara  girmeye çalıştığımda  sıkıntı yaşıyorum. Lol açılmıyor steam hata veriyor. Bir çözüm sunarsanız çok seviniriz.

bende de aynı şekilde asla bağlanmaya atsam bile lol steami açılmıyor internet bağlantısı yok diyor, destekle iletişime geçtiniz mi acaba

Posted
On 10/10/2024 at 11:47 AM, BlackRazorX said:

Hocam merhaba, aynı yöntemi bende denedim fakat çalışmadı. Google Crome ve Discord hariç tüm uygulamaları asla etkilenmeyecekler listesine ekledim. Hatta tüm işlevleri göster kısmındaki tüm işlevleride VPN'den etkilenmeyecek şekilde listeye ekledim ama çalışmıyor bende. Dicord ve Google Crome VPN ile çalışıyor ama listeye eklediğim uygulamaların tümü internete bağlanmıyor hiç bir şekilde.

• Like 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...